Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to znaci da mogu i ja pobjeci u Hrvatsku i tamo ostati :D.
mozes ako imas hrvatsko drzavljanstvo.
Kažu da je ovaj zatvorenik bio na godišnjem odmoru, a ako je to istina, onda smo mi stvarno dotakli dno dna.
Shokacka posla, u njih ti je isti i ovaj sto je pobjegao i oni sto su ga cuvali a i fratar s njima pije kaVu.
Jok , pobjegao u Tursku .....!
ma ko to jos ima 25 dana godisnjeg u bosni ? aj majke ti ? cuj 25 dana ... aaaaaa bolje u zatvoru raditi nego u konzumu...
nije u hrvatskoj valjda je na sejselima.... pa gdje ce drugo nego u hrvatsku
hahahah pustit stranog drzavljanina na godisnji odmor (znam da ima i BIh drzavljanstvo al nikakakva razlika) koji odgovara za najteza krivicna djela ratni zlocin a hapse Budimira za pomilovanja zato sto je budimir pomilovo ponekog i Bosnjaka.Dali ce sada uhapsit ministra Colaka i scepu ovoj njihov resor.
kakav smo mi to ugovor napravili sa hrvatima da ne izrucuju ratne zlocince i kriminalce? ocito dobar za krimose i zlocince. ako zatvorenik ima pravo na odmor zasto mu se ne stavi narukvica da se moze kontrolisati njegovo kretanje? ima nacina samo NEMA VOLJE DA SE ZLU STANE U KRAJ.
Kakve to ugovore Barisa Colak potpisuje sa drugim zemljama? Kakve posljedice ce snositi uprava KPD u Mostaru? Pa nije frajer obio trafiku vec pocinio RATNI ZLOCIN! Kakve su to nebuloze da zbog toga sto je neko drzavljanin Hrvatske treba samo pobjeci u Hrvatsku iz Mostara (sto moze i pjesice da uradi) i stvar rijesena! Zbog ovakvih stvari treba da se izadje na ulicu a ne nekakva vjesanja zastave bivse SR BiH, zabava za mase s popisom, JMBG i slicno. Covjek u regularnom procesu osudjen za ratne zlocine i sad ga neko pusta napolje na nekakav godisnji odmor. Pa ovo je stvarno cirkus od pravosudja!
Kolika mu je plata u zatvoru bila?
Pa i u zatvoru imaju vise godisnjeg nego kod privatnika... Eb.em ti zlatnu kasiku!!!
...politička pozadina...usput, da se prisjetim i onog šupka od žan-pol klajna, koji je sabotirao istragu leutarovog smaknuća...