SDP odgovorio Predsjedniku RS-a
161
"Ako je BiH trula, to je zato što je Dodik njen crv"
Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije crv on je g.o.v.nOOO
hahahhahahahahhahahhaahhaahah...
Da, jeste crv, ali ima crva i u Sarajevu.
Drugovi/Gospodo, Da ste odabrali nekog pravog, a ne FAHRA, mogao bih vam narod i povjerovati. Ovako, kako ste odabrali čovjeka koji sa 1.200,00 KM mjesečno kupuje kadilake, avione, jahte, stanove, kuće, pravi nebodere, I TO SVE SA LEĐA BOSANACA I HERCEGOVACA (utaja poreza, neplaćanja PDV i uvoznih dažbina, pranje novca i ...) Dijagnoza za vas: Prvi u SDP-a i nekoliko njegovih poslušnika su ili slijepi ili gluhi ili... Jeste li vidjeli šta je FAHRO uradio, i još uvijek radi, sa SDA i Bakirom Izetbegovićem koji su ga i proizveli u novinara, patriotu, \"biznismena\" i ...
dodik miloGad magarodik to je novo ime naseg slavnog cobana iz laktasa :) udri milogada vlaha,dok ne ostane bez daha ........
dodick vise podsjeca na pantljicaru nego na crva
ma dodik je obični divlji vepar ništa je on nego dodo vrati se u stanište to jest u šumu nije za tebe politika pogrešio si profesiju
Tačno da Dodik kaže što i misli, ali mnogo često mijenja mišljenja o istim stvarima...ne živim u RS-u pa me i zabole za njega, samo kažem da mu kao političaru ne bih nikada vjerovao.
E odavno mu ga nije neko ovako šukno
Još bezbrojna groblja zatravio nisi, A krvavu kamu u nedrima skrivaš, Sa vešala starih novi konop visi, U sumraku uma novog gazdu snivaš. Branio si zemlju od nejači naše, Iz kolevke pio krv nevine dece, Pod znamenje srama uz ime ustaše, Stavio si Hrista, Slobodu i Svece. U bezumlju gledaš ko će nove kame, Oštrije i ljuće opet da ti skuje, Čiju li ćeš pušku obesit’ o rame, Ko najbolje ume da ti komanduje.
Jovan Ducic - Sinu Tisucletnje Kulture Ti ne znade mreti kraj slomljenog mača, Na poljima rodnim, braneći ih časno Kitio si cvećem svakog osvajača, Pevajuć’ mu himne, bestidno i glasno. Slobodu si večno, zakržljala raso, Ček’o da donesu tuđi bajoneti, Po gorama svojim tuđa stada pas’o, Jer dostojno ne znaš za Slobodu mreti. Pokaži mi redom Viteze tvog roda, Što balčakom s ruku slomiše ti lance, Gde je Karađorđe tvojega naroda, Pokaži mi tvoje termopilske klance. S tuđinskom si kamom puzio po blatu, S krvološtvom zvera, pogane hijene, Da bi mučki udar s ledja dao Bratu, I ubio porod u utrobi žene.
Jelena, je.be.m ti pleme če.tni.čko! Ne brini, ući ću ja u trag jelena knjigovodstvo...
BOLJI JE DODIK OD LAGUMZIJE I SDP-a.. DODIK STO KAZE TO I MISLI A LAGUMZIJA LAZE I SEBE I DRUGE..
PS, koliko vidim, BiH je ujedinjena samo na papiru, zato mojne o politici, ne znaš...već pravac kod Emerika na frizuru i koju krpicu!!!
A ti malo posjeti kod Emerika, ako ti je do praćenja mode, ovdje je riječ o politici i političkim uvjerenjima, care. I to nije CD već Hard disk!!!
DODIK CRV U RS-U, SDA I LAGUMDŽIJA CRVIĆI U FEDERACIJI, SVE U SVEMU NE PISE NAM SE DOBRO! NAROD PASIVAN, DA PASIVNIJI NE MOZE BITI, A SVI HOCE NEKE PROMJENE.. E PA NE IDE TAKO... ONI NIKADA NISU MOGLI PROTIV NARODA NITI CE IKADA MOCI, SAMO JE PITANJE KAD CE INTELEKTUALCI PREVLADATI I ZAVRSITI OVU FARSU S NASOM DRZAVOM... NIJE MI JASNO DOKLE CEMO SE VISE DIJELITI?? LJUDI SHVATITE VEC JEDNOM, SVI SMO MI LJUDI, OD ISTOG BOGGA DATI!! ZATO MOLIM VAS PROBUDITE SE I OKONCAJTE JEEDNOM ZA SVA VREMENA OVO STO NAM \"CRVICI\" RADE!! SHVATITE DA IMAMO POTENCIJAL DA BUDEMO DRZAVA ZA PRIMJER, SAMO JE POTREBNO MALO AKTIVNOSTI, I ONI NAM NISTA NECE MOCI!
Jabuku na rende s one strane s koje je crv dok je nije citavu pokvario!!!