Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko će objasniti zašto su prvo uhapšeni ovi sitni, a ovi krupni tek nakon 15 dana, što im je dalo sasvim dovoljno vremena da unište dokaze i dokumente? Nije ni čudo, kad se pročitaju imena, ima li iko da ne pere pare u ovom gradu?
Staviš svog čovjeka na vlast. On počne da uzima lopatom i sebi i stranci. Kriminal, mito, korupcija, nepotizam - sredstva se ne biraju...Onda zovneš svog tužioca da napravi veeeeeliku optužnicu koja obuhvata sve što se obuhvatiti može, ali da je šuplja i neispravna. Onda tužilac izađe pred sudiju koji odbaci optužnicu zbog banalnih proceduralnih greški. Sudstvo se izvine optuženom i oslobodiga svih tački optužnice. To se zove SDA legalizacija kriminala.
Savrsen zlocin...
Pu, pu, pu, pu, pu, pu...
Direktora Lokoma niste trebali pustiti.Njemu je trebalo staviti lanac oko vrata i ostaviti ga na betonu y celiji bez icega da spava na podu.Nista bolje nije ni zasluzio.Smece jedno pokvareno lopovsko odvratno.
Uslikaj i pusti :-D
Boze mili, ko ce vise citati ovolika smaranja, ovo nema u vrticu /uhvaceni pa pusteni pa jeb... pa nisu, jesul krivi ,na kraju dodjoh do zakljucka kakav narod takva i drzava/imal ista, ama bas ista, da nam je sveto ,da postujemo da nam valja/SEM MOBITELA/
Naci ce oni opet rupe puno prije nego sto ih otkrijete.Lopovi su uvijek ispred isli pa ce tako i ovdje biti a pogotovu sa ovakvim ljigavim pravosudzem
Sada je na redu Semir Efendić. Čekamooo...
sda pravosudje opet pusta svoje kolege, po zakonu zna se
U bosni vise ministara i direktora nego zidara !
Stanes nekome na zulj i ovakvu opomenu dobijes
Malo unutra malo vani.Ispricane price vec
Bgm Simpić se šetao dok je klix pisao da je u pritvoru :o:P
Trik za mazanje ociju