Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
(ko nevoli životinje nevoli ni ljude) davno rečeno
ej ba ne nervirajte se zbog ovih budala. Ovaj Nehalem prvi nikad nista nije uradio ni za beskucnike a kamoli za nekog drugog. Sumnjam da je i za sebe. Parazit neobrazovani koji samo sere okolo.
nehalem...UMRI...
Jebale vas cuke i mace, drzava je u kurcu a vi se brinete o zivotinjama. Stoko glupa!
aj ti pojedi govno nehaleme... Sad treba ubit sve cuke i mace... sad treba udomit ove nase beskucnike a toliko gladnih u africi? Sad treba udomit te iz afrike a tolko invalida bez ruku i bez nogu koji sami ne mogu nista zaradit... Aj ti pojedi govno i ne seri po svemu dobrom u ovoj držav !!!
tipicno razmisljanje glupana. ljudi su beskucnici jer su to i trazili, a neduzne i bespomocne zivotinje su zrtve tih istih beskucnika koji ne cineci nista za svoje zivote u propast povlacei druge.
Srca slatka, toliki beskućnici po gradu a ovi životinje udomljavaju. U pi*ku materinu gluposti...