Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruši bandu
kakva nam je drzava dobro je ovo kako bi moglo biti...
A akcija Twix će biti sprovedena u cilju sprečavanja trgovine radnim mjestima i navođenja na prostituciju unutar vlade i vladinih sektora između rodbinski povezanih političara... ^^
Da se razumijemo, makroe i silovatelje naloljetnica bih spaljivao honorarno. Najodvratniji vid kriminala. Ali je cinjenica da se rijeke dijevojaka dobrovoljno slijevaju prema danasnjim svjetskim centrima prostitucije i pornografije, Dubaiju i Los Anđelesu. Zvjerski su tamo zlostvaljane, ali ipak idu. Ima tu svega. Ali stojim pri stavu da bih makroe sjekao, a nisam nasilan čovjek.
Ja bi mu glavić umočio u domestos,pa ga medom namazao..... i ostavio da ga bube zive pojedu,pocevsi od kite...!!!
@Gegec brutalno hahah
Zar je danas moguce nekoga navesti na prostituciju?
tasim kucevic na aparatima kao i pola sandzaka
spade borba protiv kriminala i korupcije na dva svodnika i par kurava, bruka
Ima takvih i medju klix komentatorima, vrbuju djevojke, žene za ko zna sta, precesljajte braćo i ovo :)
mimi....Dobra ti ta (; LooL ;)... hahahaha !?
@HDLIVE ja sam ozbiljna :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nemojte tako nase cure "studiraju" po Austriji a najvise u Svici