Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta mislte stvarno o nekom humanitarnom koncertu? Vjerujem da bi se dosta izvodjaca rado odazvalo... Ma ko god je bio u ratu ovdje zna itekako dobro sta Palestinci prozivljavaju. Veceras je moj tata komentarisao kako je PTSP kod nas u BiH odnio na stotine zrtava, unistio brojne zivote, porodice, a na hiljade nas jos pati od toga. Zamislimo u kakvom stanju su Palestinci...
sta je djuture? cura ima pravo na svoje misljenje... eto ako ona nista nije ucinila. demi reci sta si ti ucinio??? kao sto jest nasa zemlja nevodi racuna o svoim ljudima!!!
svaka cast treba pomoci dobro znamo kako je nama bila neophodna pomoc tokom rata
@fl girl Pa hajde de, predlozi nesto?! Poduzmi nesto?! Pokreni nesto?! Sta si do sad TI doprinjela gladomm, siromasnom i ugrozenom stanovnistvu BiH? Sta cekas da to neko \"drugi\" uradi? DJELUJi manje pricaj!
sarajka nisam nista lose rekla... nego samo kazem bosna nemoze svom narodu da pomogne a pomaze drugima. daleko od toga da netreba pomoci. ali u bosni ima gladne djece koja su ostala sirocad i ko toj djeci pomaze? niko!!! u bosni je toliko invalida ali ova drzava nemari o svoim gradzanima... daleko od toga da se palestini i treba pomoci! ali za sad bosna treba da se brine o ovoj djeci ovde i majkma koji su ostali bez svoji muzeva.
Ja imam i bolju ideju - hajde da organizujemo humanitarni koncert za palestinski narod. Nemoguce je zaboraviti, a pogotovo ignorisati ono sto se u ovom momentu desava ljudima na drugom dijelu planete.
Kako mozes tako govoriti? Ispade da mi ne trebamo nikoga pomagati dokle god je nasa zemlja u krizi. A to moze potrajati cijelu vjecnost. Ako mozemo pomoci nekome - pomozimo. Sjetimo se kako smo se mi u ratu radovali svakoj vrsti pomoci.
to je divno sto crveni kriz pomaze palestinskim ljudima!!! ali sto ova zemlja neuradi nista za svoj narod? narod u bosni je jos posle svih ovih godina i gladan i cak neki djelovi nemaju struju!!!!