Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ovoj mojoj mala kuća od 30m2 za nas četvero
je*o vam pas mater nesposobnu policijsku, u ulici Braće Mulić preko puta pekare odma sa A transferzale! Lik u kuci naplacuje smjestaj migrantima.... A policija redovno dolazi po svoj dio i sjedaju preko puta da popiju kafu dok im se vozilo pere u praonici do objekta.... btw odma iznad kafica gdje piju kafu zive Albanski Romi koji rasturaju teske droge, al' ne znaju oni ni to........
još da Koronu koji dobije i majku će nam jebat za sva vremana
Ja jutros stojim i gledam kako su ovi Zurios radili
čovjek ih ugostio, umjesto da dobije večernjakov pečat za humanost, policija ga hapsi,...je.em ti vaku državu nehumanu!
Moja zgrada od 5 ulaza, u svakom ulazu 10 stanova, nema 120 stanovnika, a ovdje u jednoj kući 151 nađen i još nekoliko pobjeglo.
U Bihacu jedan migrant otvorio restoran i tu se okupljaju.. kakva smo mi cirkus drzava
Pa fino su ovi što stoje na raskrsnicama govorili da prodaju maramice da mogu platiti smještaj. Znači spavaju ljudi po podrumima sigurno za pet maraka samo da se sklone sa ulice.
haha jesu ih zipovali or what. kako 151 insan u jednoj kuci, haha
Čuj zipovali ih, e oplakah jbo ti sebe 😂😂😂
@dVa Mora da se vlasnik držao stare poslovice,'gdje čeljad nije bijesna ni kuća nije tijesna'.🤷😬😬😉
Sve je to jalovo kad ih na dan udje oko 150 u BiH.
@inbox "Jedna kuća" migranata dnevno uđe u BiH
Koji je to stepen oholosti i arogancije dopustiti ljudima da prvo udju, pa da koracaju na Bogom datoj zemlji koju svojatate, a da im pri tome niko ne hebe niti podijeli neki ID, a istovremeno izusti ilegalni boravak ..? Koliko ste para uzeli od odricanja drzavljanstva, bagro sejtanska!
Bravo, ubuduce ce drzava hapsiti vlasnike ovakvih kuca, migrante izbacivati na ulicu jer oni nemaju dokumente, pa im ne mogu nista.Bakire, stope ti se pozlatile, pa ti ih Seka odrezala i u mindjuse pretopila
samo će preći u drugu kuću nikakav problem
Ko ce sad prodavati maramice🤣
Ja cu ih sad naci 10 ilegalnih na cesti bez problema. Lafo oni neke akcije sprovode hahah
malo ih je ne znam kako ste ih otkrili jbt