Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhapsite Selimoviće , Radončića , Lagumdžiju , Nikšića , haman sav SDA , HDZ i ostale ratne profitere ...
Nemoj nam Radoncica dirati, ko ce nam onda organizovati paljenje Predsjednistva, pricati nam kako Vlada ne valja dok se cijela drzava davi i gusi (press konferencija SBB-a za vrijeme poplava) i dijeliti vodu za rodjendan. A jos bez Niksica i ostalih ne smijem ni zamisliti. Potonuli bi vjerovatno i postali skoro kao Njemacka, ili da ne pretjerujem, eto barem kao Slovenija. A sta ce nam to, puno je ljepse zivjeti od bosnjastva, ustastva i cetnistva.
da bi njih bacili u PRDEKANU moraju prvo sebe prijavit jer su oni JEDNAKO nabrojana ekipa....
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Dajte više kakvog kapitalca......dosta nam je sitne buranije
Kad Jer Lagić propjeva biće ih na desetine u zatvoru.
causevic je kapitalac. tužilaštvo treba paliti sljedeće !
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Objesti bagru nasred Sarajeva i ostaviti da vise jedno tri dana - za primjer ostalima
Zasto nisu uhapseni kriminalci koji su gore spomenute kolege izabrali i postavili na funkcije sa kojih su pljackali drzavu?
sve ih u prdekanu, samo daj bože da dođu bolji ispade da nam je u genima da hapamo, varamo, lažemo i sve to na kraju pravdamo....
ovaj debil što viče iza ako mu nije rod onda je dobro hajrovo od moketa i moketove raje... trebalo bi i njega malo preslušati...
Od onog čelavog ućini mi se reis Cerič...! a ono nije... ooo tugo
uz kurčić niz kurčić... 50x... vježba 1...
Ma odlicno, znaci 50 slobodnih radnih mjesta, molim vas javite mi kada ce biti konkurs da se prijavim za radno mjesto. Obecavam da cu posteno raditi svoj posao :)))
Hahaha. Dobra.
E ovako kad vidimo bakira, covica, dodika, nikisica, lagumdziju, tihica, radoncica, ma malo bi nam bio i Ausvic da ih strpamo!!
UIO je državna firma.Neka sad neko kaže da je u ostalim sve med i mlijeko.Te javne firme su postale leglo razbojnika poput Čauša.samo niko ne želi da zagrebe tamo gdje treba.Naravno sve je po zakonu samo je Čauš bio naivan pa mu sujeta nije izdržala da pokaže šta sve ima i može.Papiri su naravno uredno napisani po zakonu.Ako je samo on a sve ostalo se prikazuje da je sve u skladu sa zakonom i moralom onda ga treba osloboditi svake krivnje i ostaviti narod da živi u sreći i zadovoljstvu do kraja svog života.Al kako svi znamo da to nije tako,a zna se i kako likovi poput Čauša i ovog momenta rade "svoj" posao,sehare se pune dok može i dok ove "ne do bog nikome" ove stranke još postoje.
"Vlada FBiH mu je dodijelila napušteni stan u sarajevskom naselju Grbavica u kojem je do 1992. godine živjela Dragica Brkić sa porodicom, koja je nakon rata podnijela zahtjev za povrat imovine. Kada je 2001. godine dobio rješenje o deložaciji, Čaušević je iz stana iznio cjelokupan inventar, uključujući prozore, vrata, utičnice i sanitarije. Brkić ga je tužila zbog devastacije, a Općinski sud je u septembru 2004. godine osudio direktora UIO-a za krivično djelo uništavanja tuđih stvari i izrekao mu kaznu od 400 KM..." pa eto odakle mu sve :)
SVIRANJE KURCU JE OVO. DOK DANAS KONKURENCIJSKO VIJECE DAJE EKONOMSKE KLJUCEVE BIH TODORICU U RUKE, U ISTI VRIJEME IDE OVA SARADA?
SVE JE JARANI DO KORUMPIRANOG VRHA, STO ZNACI, SAMI VRH POLITICKIH VLADAJUCIH I OPOZICIONIH PARTIJA JE KORUMPIRAN, DA NIJE, OVI BI ZAVRSILI JOS DAVNO IZA RESETAKA. ZNACI ZLATKO LAGUMDZIJA ISPRED SDP-a, BAKIR IZETBEGOVIC ISPRED SRBIJANACA SDA, MILE DODIK ISPRED TOPOLSKIH KRMAKA SNSD-A, MLADEN BOSIC ISPRED ZLOCINACA U SEVENINGENU, DRAGAN COVIC ISPRED SVERCERA NA PIJACI I UTAJIVACA POREZA HDZ-a, U BITI DA TI I JOS NEKI KRAMPOVI NISU KORUMPIRANI, NE BI NI OVI ISPOD. ZATO NARODE SHVATI, KAD BUDES GLASAO, DA OVI GORE ODRZAVAJU I KRIJU OVE DOLE. BAREM SARAJ NARODE, ROTIRAJ IH, SALJI IH OPOZICIJU, IZABERI NEKU STRANKU KOJA NIJE BILA NA VLASTI, JER TVOJI GLASOVI STRANKE PRAVE VELIKIM ILI MALIM. I NAJVECA STRANKA BEZ GLASOVA JE MALA STRANKA!
Samo Komunisti nisu bili na vlasti.
Stranke nemaju u svom Statutu i Programu rada ni k... od komunista, a članstvo je bez stavova i mišljenja, potrebno samo radi brojnosti odnosno formiranja torova.
Kemo uradio "Selfie" ispred Tužilaštva BiH, baš je dobro ispao na slici...
Ovi uhapšeni su samo prestali biti korisni političkoj eliti. Odnosno, korisniji su im ovako, u zatvoru.
ZIVIO ANTIKORUPCIJSKI TSUNAMI !!!
Nema od ovoga nista predizborna Patka kao sto puta do sada , ovi su na slobodi vec sutra . Jos ni jedan nije osudjen kadar SDA-SDP-HDZ zasto mislite da ce biti i sada , krupne ribe su jos uvijek na slobodi nazalost ovo je samo mazanje ociju javnosti kao da ova vlast hapsi lopove a u stvari su najveci lopovi upravo u vlasti :-) . Tresla se gora rodio se miš !