Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslat ove iz sumske da ociste mine sto su ih postavili
Ja bih na razminiranje uputio kombinovane ekipe onih što su postavljali mine i onih što su slali jedinice na neistraženi teren.
http://www.zurnal.info/novost/21338/lazne-registracije-nepotrebna-oprema-fiktivni-timovi-podobni-kadrovi-izleti-interview-20
Prvo deminirajte gradove i sela da narod ne gine a onda u planine da se slikate itd ..... A jeste imali pancire kad ste to radili 😃😃😃😃 Ovo kako vidim je AKCIJA JEDNOG COVJEKA ... Gdje je tu timski rad i podrska ili "SVE OVO JA" :)))))
Tolika akcija za nista
na Treskavici pored pl. staza nema mina. ulazi i prilazi na pojedine platoe su bilibili minirani i jos uvijek su oznaceni kao takvi. greben i kameniti teren je cist.
Bravo!
Veliko Hvala..