Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠTA IH DŽABE PRIVODITE. NISTE RIJEŠILI NI ONE KOJE STE PRIVELI PRIJE PAR GODINA, KOGA FARBATE. CARINICI SAMO KRADITE, KRADITE, KRADITE BEZ MJERE. OVO JE SVE IGRANKA ZA NAROD DA KAO PRIKAŽU DA SE NE ŠTO RADI A U BITI NIKOM NIŠTA. SAMO NAPRIJED, UZIMAJTE KOLIKO VAM DRAGO. JEDOG ČAUŠEVIĆA ĆE JOŠ I NAGRADITI ZA POKRADENE SILNE STANOVE I KO ZNA ŠTA VEĆ. NISU KADRI NI JEDAN PREDMET RIJEŠITI TUPAVO I U NORMALNOM VREMENSKOM ROKU NEGO RAZVLAČE GODINAMA DOK NE PADNE U ZABORAVAV, MOŽDA IM SVE OVO DIKTIRRAJU IZ STRANAKA JER SU I VODEĆI LJUDI HAJROVALI AMA OVO JE DNO DNA OVDJE TREBA SAMO KRASTI I OTIMATI. JA OVDJE NE VIDIM NI ,,d,, OD DRŽAVE
I prije pola godine su pihapsili carinike i sluzbenike UIO i sta je sudstvo uradilo. SVI OPET RADE NA SVOJIM A MOZDA I NA BOLJIM MJESTIMA. Tresla se gora rodio se mali mrav nije mis jer je puno veci od mrava. Sranje od vlasti da nemoze biti vece.
Hoće li iko ostati na radnom mjestu u UIO? Kako je krenulo možda ostane samo higijeničarka, ali ni to nije sigurno.
Samo 7 ? Ima kandidata u carinskim upravama za zatvora kolko hoces... malo prokopajte ko se obogatio od carinika u Tuzli.
Sad će ih "naribati" što su dopustili da ih uhvate i pokrenuti istragu protiv onoga ko ih je prijavio.
UIO je leglo za korupciju