Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veliki uspjeh sipe-e...........zapljena 350 boca laškog........samo ne piše jel mala ili velika
Goranu Zupcu još jedna zlatna policijska značka! Neki dan je bilo 400 kondoma, pa sexy tabletice sad piva... Ovo je uspjeh. Svaka čast.
.....ili se sprema kakav party.......
Dakle SIPA zaplijenila 15 gajbi piva i par buradi pa u medije. Moram malo sniziti standarde prema ovoj organizaciji. Ja ocekujem da oni hapse narko kartele, korumpirane politicare, a oni u praksi ganjaju pijacare koji prodaju robu kojoj je istekao rok trajanja.
pa ovo je za nečije ostavke života mi
Mozda je covjek pripremao neko veselje,svadbu,al 350 boca je malo zato.:D
Ja SIPE i govana,Mjesto da hapse tajkune oni se bacili na granape,Bože sačuvaj.
2488 KM
ja cirkusa
jel to piva zabranjena
Joj jake akcije.
...megalomanske kolicine je.bote...ovu kolicinu bi i hodza popio za sedmicu dana!
Otkriše mi bazu :(
Grandiozno !!! Eh još da je bila koja kesica kikirikija onda bi se ozbiljno moglo konkurisati FBI-ju ...pa više su goriva potrošili nego što je "plijen" ..a svaki dan se tisuće kila krdže ( duvana) valjuta po pijacama i nitko ništa ..il mu nije isteko rok trajanja il je netko u talu :-))
Popicu ja ovo ako ne budete znali sta sa alkoholom