Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..........ma to sigurno nije istina......tko bi uzimao mito.........sve pošten svijet.....
Evala nekaje, kad bi svaki dan jedna akcija protiv ovih na budžetskoj si.si, bilo bi nam bolje. Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) uhapsili su jučer Enesa Karića iz Sanskog Mosta jednog od rukovodilaca Šumsko-privrednog društva (ŠPD) Unsko-sanske šume. Karić, koji je radio kao zamjenik šefa Šumarije "Sana" uhapšen je na regionalnom putu Bosanska Krupa-Sanski Most u svom automobilu. Prema nezvaničnim informacijama kod njega su pripadnici SIPA-a, u očigledno pripremanoj akciji, pronašli 20.000 KM obilježenih novčanica. Karića su odvezli u Banju Luku u sjedište SIPA-e, a danas je predat Tužilaštvu Unsko-sanskog kantona.
sta je ovo, pa sve po finom, postenom i vrijednom narodu udarili. Hoce li biti kakvi protesti da se ovi uhapseni oslobode, jer u Bosni samo su politicari lopovi.