Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam zašto država i policija hvataju ove trgovce?! Sve drugo u ovoj državi je dozvoljeno, kao što je veličanje fašista, genocida, korupcija, lažne diplome, krađa javnih dobara, uništavanje firmi, krađa novca namijenjenog za pravljenje puta (preko 10 miljardi KM), itd, itd... Zašto hvatate ove dilere, kada je sve drugo dopušteno??????!!!!!
@odbojkash10 Kako će drugačije napraviti profit ako neće uzeti robu od dilera i onda je opet staviti na tržište..
Kada uhapsite dilere i njihove žene zašto ih onda puštate na slobodu? Jer ja kako vidim svi se oni slobodno kreću gradom
Sad zaplijene par kila i onda ih vrate na ulicu samo skuplje 😂😂
Sjecam se rata kad su cigare bile glavni sverc assortiment . Cim se pojavi puno na trzistu padne cijena a onda racija da se to sto je viska oduzme I onda nekoliko dana drzi zastekovano da bi cijena opet porasla. A zna se ko je glavni snabdjevac ili snabdjevaci ( sjede u politickom stolicama ) . Tako je I sa drogom .
I ništa samo šuplja pušteni će biti za manje od 24 sata
Treba sve do jednog i to posteno oderati da mu vise ne nsum padne ponovo
Materija bijele boje, koja asocira na gudro ... mozda asocira i na brasno tip500 ili ti ostra 0 ..
Cuj prizma kontam hoće nas sto ne vraćamo kredit da hapse
dali su to vas kolege iz policije
Imena akcija su vam nema dalje! E kad bi vam i efikasnost bila nema dalje, mozda, ali samo mozda vamo bi postojala nada, ovako nade nema.....