Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači neko je ga popušio...
Bake
SDA LOPOVI i Novalić su s.ebbali ovu firmu do balčaka, prodali su strancima našu DRINU sad će da ga pushite Cherchil-u Winstonu a svoje nesposobne SDA ROĐAKE I FAMILIJU su pouvaljivali u BAT i INOVINE (dok ih stranci ne provale da su nesposobni), također strane firme kojima je za cilj izvlačenja i ovo malo para iz BiH, to su ti "sposobni" tj podobni SDA kadrovi i velike BH patriote
Dilfas seeoska varalica
SDA LOLA 😂
ma nisu oni to je ispalo iz kamiona usput sve rupe po gradu druze sudija sace popravit kad krene formula e
u fabrici duhana ga neko popusio
hapsi hapsi sve SDA kriminalce
Ovi Lukači glavni u muriji..
Htjeli ste Bakira i SDA eto vam ga sad, samo izvolite, bolje niste ni zaslužili. Za koju godinu ćete raditi za 1 KM po satu u proizvodnji kao kinezi, to će vam Bakir ostaviti u amanet. Ovi pametni i obrazovani će pobjeći vani, jer su traženi, a većina će tu ostati da robuje. Jugoslavija je bila Švicarska za ovo sad. Pozdrav iz dijaspore.
@thea Porez na nekretninu ne možeš plaćati ako je ne posjeduješ. Možeš plaćati eventualno osiguranje. Džaba nekretnina, kada sve ostalo u životu trpi zbog te nekretnine. Druga stvar, večina misli da ima svoju nekretninu, a u stvari to je bankina nekretnina sve dok se i zadnja rata ne otplati.
Kod nas je sve politika. Odnosno Polikita. No narod ne gleda za koga glasa nego za kojeg haukaca ce da glasa. Sto je veca glava i sto je vise na tv narod za njega glasa. Niko ne gleda skole, iskustvo, gdje je radio. Kod nas je iskustvo to sto je 30 godina u drzavnoj sluzbi pa ide na mjesto ministra bilo cega.
Krajisnici ukrali Afganistancu ajfon i bacili ga u Koranu..
Vedatoreeee jesi izbjegao "AKCIJU na DRINU"???
Lopov je onaj ko ke ukrao cigarete a me onaj ko je ukrao fanriku
I cigare kradu ...
NIKAD VIŠE SDOOOOO, NIKAD VIŠE BOOOOKIR UBICA I LOPOV. DOLE ALIJIN MUTANT DOLE SDOOOO. NARODE OSVJESTI SE. UNIŠTIŠE NAS!!!!!
Pa šta ljudi drugo da rade, kada je sdooo smišljeno uništila tog giganta. Snalaze se kako znaju. I opet po sirotinji. Eto vam sdoooo i njihovi direktori, eto vam booookir ubica i lopov, eto vam muslimanija, eto vam srednji vijek. A to je ono što će te imati i u oktobru. Hapsite one, koji su uništili tu fabriku. Dole sdoooo, dole boookir, dole zločinačka organizacija!!!!!
Leglo lopova!!
hehehe insider job, nek pusi narod nas navikao je da ga cucla, samo nek ste vi zabranili vutru a od cigare niko umro nije?
Kakve ce lijepe zgrade bit na lokaciji FDSa