Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Gospodaru naš, nadahni nas izdržljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda koji ne vjeruje!” (El-Beqare, 250.)
išla Maša u šumu al eto ti mede...(Bukvar)
Tuzlak i religija, to ti dođe ko kad se frizer ufati šivaće mašine :-)
Ove bradate spodobe, slabih higijenskih navika, spremne su u ime 'Allaha' ubijati neciju djecu bilo gdje u svijetu. Tzv. spavaci koji su pritajeni spremni cekati povoljan trenutak i isto raditi u vlastitom susjedstvu. Međutim, nisu oni jedini problem. Pogledajte samo ove komentare tipa 'opet na muslimane', 'Cetnicka SIPA' i tome slično. Vi koji odobravate radikalan islam ili ste sutke spremni zatvarati oci na ovo, zapravo ste najveca opasnost za islam i AVNOJ-evsku BIH. Vi dodovite do podjela i do udaljavanj 3 konstitutivna BiH naroda. Ali zapamtite ljudi, Amerika preko NATO-a i hrvatskih saveznika, a s druge strane Rusija preko Srbije, nikada nece dozvoliti radikalan islam u srcu Europe. I zato pamet u glavu, ne gurajte postene ljude, istinske vjernike muslimane u polozaj izmedu cekica i nakovnja.
Ne možeš ti to objasnit nikome. A i kada bi mogao, dovelo bi do toga da spavači postanu još pritajeniji. I šta onda ako shvate igru, ostat će nam tu. Samo se opusti i gledaj šou, jer im neprijatelj ne treba, svatko tko iole podržava idil treba da bude u mogućnosti i da ode tamo, a ne da ovdje životari.
Slabih higijenskih navika? Prije bi bureka s njihove guzice nego supe iz kašike s tvoje ruke papčino jedna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba pripadnike cetnickog pokreta pohapsiti, to su pravi teroristi...ako to oikrenu nece imati dovoljno zatvora mamicu im fasisticku ;)
Svaki mjesec akcija Damask.Svaki mjesec muslimanski teroristi u corci,Prate ih godinama,i muslimanima se rugaju. Svi smo praceni i svi cemo odgovarati za svoja djela. Zali boze para potrosenih na akcije.
@hrmpalier i her 8 Naserem vam se vama u usta kjafirska.
http://vazda.ba/bih/alijin-sin-kojeg-je-kusic-izrezao-pilom-dok-zlocinci-setaju-gradom-tuzioci-piju-kafu/
Bakire Izetbegovicu, ovako su nekada i tvoga rahmetli Babu hapsili, zar si zaboravio ?!
Ne čude mene Zlatko, Željko, Milorad i Dragan ali me čudi Bakir, ništa drugo ...
SIPA-MAJKA SVAKOG ZLA
Koliko bivsih cetnika ima u Sipi a Bosnjo navalio na svoje. Drzavni neprijatelj i otvoreni cetnik, Radmanovic, ti dolazi u Predsjednistvo a ovima samo na mislima Muslimani sa dugim bradama. ooo koja smo mi stoka pa mi zasluzujemo sve sto nam se desilo i sto ce nam se opet desiti za Bog zna koji put.
Nista, pustit ih da se raznesu u zgradi parlamenta i rijesen problem...
samo hapsit!
ma ovo sve akademski gradjani........
IZDRZITE BRACO BOSNJACI ! UZ VAS SMO !
ako bog da doće sipa i po tebe
Ha ha ha e pogan pravoslavna neka dodju Bujrum :D
http://www.klix.ba/vijesti/bih/sipa-uhapsila-13-osoba-osumnjicenih-za-ratne-zlocine/140901012 Jasta, SIPA hapsi samo muslimane, kme kme. Informisiste se prije nego krenete baljezgati.
HAPSITE ČETNIKE OVI SU NEVINI ZATO ŠTO SU MUSLIMANI, A KAD NISU MUSLIMANI ONDA JA DRUGAČIJE STANDARDE IMAM
malo si ne povezan,ali nema veze.........