Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da ne bi nas ,nikad se ovo ne bi sredilo ;) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151527210909552&set=o.56654294160&type=3&theater
Drugim riječima, ...udaljeni smo od rekonstrukcije vrtića nekoliko hiljada SVJETLOSNIH BUDŽETSKIH GODINA.
Nije trebala proteci godina od izbora da bi se ovako nesto uradilo! Sredstva za ciscenje ovoga su neznatna. Isto tako nije nek'o treb'o slati dopis u opstinu ima i onih koji rade u opstini a zive na A. polju VALJDA IMAJU OCI DA VIDE OKO SEBE. Mada su i gradani ovog naselja samoinicijativno mogli pokrenuti akciju ciscenja pa da im djeca mogu sigurno izaci ispred-iza zgrade! Nista veliko za objavljivanje!!! POLITICKA POSLA!!!
Efendiću hoće li u taj vrtić moći da idu ženska djeca, s obzirom da si svojevremeno govorio da je ženi mjesto u kući sa oklagijom u ruci? I koliko ste stotina hiljada km pokrali ovim projektom?
Igleda da se za djecu nikada nemaju sredstva jer njihova igra ne moze donijeti para nikome u kratkom roku...
Nek ima i kod nas normalnih akcija!