Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta vam je, hapsite uredno - jesmo li mi iz Novog Sarajeva gubavi? Imamo i mi svog Koldžu i njegove hajduke!
A kad će zatvoriti onog smrada koji je dozvolio zatvaranje pozarnog puta u ulici Salke Lagumdzije izmedju kafane Squere i dvorane. Te onom ko je dozvolio rušenje zidova u zgradi za potrebe spomenute kafancuge.
a jesu se isprsili ovi iz sipe po federaciji, nema šta, i rekao bi čovjek da na onoj strani bosne sve cvjeta.
Polahko! Čiste se avlije - nemere sve odjednom!
BLokom Haram..
Uhapsite Damira Hadzica ublehasi iz SIPA-e !!!
Sad ce akcija " Info " da vidimo kako to mediji tuze, sude i presuđuju, sve u fazi istrage.
Naprijed SIPA. SIPA treba da prošiti istragu na PRemiejera Konakovića koji izdvojio 500 000 KM da pokrije načelnika Semira Efendića kada je uhvaćen da je napravio Radeljašu I Delimustafiću iz SDA zgradu protivnu urbanističkom planu na prilaznom putu domu zdravlja. Poslije je Konaković promijenio urbansitički plan da se općini Novi Grad može graditi neograničeno ! Potrebno je osim Konakovića i Efendića uhapsiti i njegovoj dajdžu u Bakirovom zavodu za izgradnju grada !