{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Akcija "A zašto ja nemam paketić?" u Bijeljini

S
10.12.2014. u 10:10
2
4
Akcija "A zašto ja nemam paketić?" u Bijeljini
2
Humanitarna akcija bijeljinskih studenata i učenika za nabavku novogodišnjih paketića za djecu iz siromašnih porodica trajat će od sutra do nedjelje, 14. decembra, u osam tržnih centara u gradu.
Akciju pod nazivom "A zašto ja nemam paketić?" već petu godinu organizuju studenti Fakulteta poslovne ekonomije i Pedagoškog fakulteta u saradnji sa učenicima Ekonomske škole i Centrom za socijalni rad u Bijeljini.

Cilj akcije je da građani prilikom pretpraznične kupovine u tržnim centrima kupe dodatne slatkiše za novogodišnje darove djeci iz socijalno ugroženih porodica.

Dodjela novogodišnjih paketića biće organizovana 27. decembra u zgradi Centra za visoko obrazovanje u Bijeljini, uz kreativni svečani program i predstavu koju će pripremiti studenti Pedagoškog fakulteta u saradnji sa svojim profesorima.

Čaroliju praznika su kroz humanitarnu akciju "A zašto ja nemam paketić?" prošle godine građani Bijeljine obezbijedili za 550 djece iz siromašnih porodica kojima su podijeljeni novogodišnji paketići.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: