Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ovo žalosna ti majka!!!
Iza ovog Aksamije nista, nema studenta na ALU koji moze reci ovo sam naucio od Aksamije, covjek koristio akademiju kao svoj privatni fotografski studio, niti kakvih djela, ni izlozbi, jedan kompletan, nekompetentni, ublehas, koji svoju ublehu naplacuje suhim zlatom. Opasan igrac, ima ga svuda, taj bi se i Karadzicu prodao kao najbolji guslar Srbije.
Ko je upoznao njegovu zenu,moze znati kakvi su to ljudi,zaposlila je svog sina.Koji bi trebao biti automehanicar,a ne asistent na AFSA! Nije mogao zavrsiti drzavni,pa su ga poslali na privatni fakultet. Veliki pozdrav za prof. HADROVICA.On je jedini pravedan i relevantan prof na tom fakultetu.
Ukucajte radovi profesora Mehmeda Aksamije. 0 rezultata. Imaju fotke njegovog starog.
Prohujalo sa vihorom... samo sto nisu svjesni toga.....
Ko su ova trojica slijeve strane.. Jel zna neko?
ovo su sve moralne i ljudske velicine a ovi sto blate su oni cija je zvjezda vodilja srpska akademija zla i sukoba ili hrvatska akademija izdaje i mrznje
Je li ovoonaj što je pravio plagijate grbova i potpisivao svojim imenom.
Uzas i sramota
Ljudi moji, ko je nama akademik. Muamer Zukorlic, koji je od svoje kuce napravio bordel. Suad Kurtcehajcic, covjek koji vise vremena provede farbajuci kosu, bijeleci zube, nego ispred knjige.
Nisam upoznat da je ovo društvo akademika i jedan strateški dokument napravilo u intetesu Države. Svrha su sami sebi da međusobno hrane svoje sujete i kite se titulama.
De nek mi neko kaze koliko je ova bradata sandzaklijska spodoba izdala naucnih radova na bilo koju temu? Ako se dokaze makar jedan ja cu gologuz protrcati Bascarsijom.
Konakoviceva raja
Izvlači se polahko Cerić. On malo bolje, dublje i dalje vidi...
MasaAllah samo naprijed uzdignute glave. Niste pocinili genocid niti UZP. Neka se drugi sramote! Mi se ne nemamo cega stidjeti i zato vas podrzavamo!
Ko ono rece da je Zukorlic postao akademik prije nego sto je zavrsio fakultet. Ja bih doda da nam banu BANU samo tako nicim izazvana i nikome potrebna osim clanovima
https://bit.ly/2NglZFr POGLEDAJTE RAZORAN ZEMLJOTRES U ZAGREBU