Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se Filipovic vrati par koljena unazad onda bi znao koje i staje i otkud ima ovo tipicno Bosnjacko prezime
...poklopi on vas sa argumentima velikosrpska stoko da pjenite na njegove tvrdnje ,prošlo je vrijeme velikosrpskih laži na Bošnjake.
@novibosman345 balijanderu procitaj knjigu krajiski identitet
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
bivši profesor, ateista-agnostik, marksista, lenjinista, komunista...
Sad je već sasvim izvjesno da će Tunjo održati govor povodom 100 godina smrti od Broja 1 iz Alan Forda.
ja konto on rahmetli...e bas mi drago sto nije naki cojek
šta si sad Muhamede, šta si sad
Covjek zna pravu historiju srba ko su kako su nastali odakle su dosli... Zato ga na tu temu niko nikada nista ne pita A fino je to napisao kao najezdu stocara kao najopasnijeg oblika uzurpacije jer svojstvo stocara je da otimaju parcele zaposjedaju za razliku od lovaca koji odu prodju ribara isl...ovaj stocarski vlaski gabor ima potpuno drugacije karakteristike..
@DIE BOSNIAKEN KOMMEN Vidiš, upravo su nacističke rezone kao što je ovaj tvoj koristili kao opravdanje ubice i manijaci koji su uništavali muslimsne u istočnoj Bosni. Kako u 2. svjetskom ratu, tako i u ovom zadnjem. Nikad ovdje neće biti mira dok je idiotima poput tebe dozvoljeno da se javno oglašavaju.
Tunjo srpskom i hrvatskom nacionalizmu suprotstavlja bošnjački. Što će reći, isto sranje, drugo pakovanje. Mi smo svi na ovim prostorima teško obeljeli. Ko je počeo više nije ni važno, jer bolest razara svaku normalnost. PS Ako sam shvatio Tunja, po njemu je kultura Bošnjaka samo ona islamska. Ona predosmanska, ništa, a? Pa što onda kukate kad vam kradu istoriju?
e moj akademiku od price nema nista, vidis ovdje svi nesto palamude i tako stoji 20 god. najlakse je sa strane posmatrat iprosipat suplju, nisi mi ni ti nesto bolji cijeli zivot samo prica a djela se vide a kod tebe nesto se nevide...
Dje si Tunjo kako provodis svoje pubertetske dane😂
Baš tako Filipoviću pravo zboriš. Ima još jedna gadna navika naših istočnih komšija a to je da lažiraju i svoju istoriju. Poslije njihovog rezonovanja prošlog rata ja ne vjerujem niti u jedno slovo koje su oni napisali u zadnjih 200 godina u svojoj istoriji.
Prošlo 45 minuta a Avaz nije prenio Tugnin govor! :(
Da li je možda ovo htio reći naš poštovani akademik: Demokratija pripada narodu a ne robovlasnicima, narod mora upravljati u svojoj zemlji i određiivati pravila i vlasnicima kapitala i kapitalu, a ne obratno, inače smo na dobrom putu da ostanemo ne samo bez svoje domovine (državu su nam već uzeli) nego i bez gaća?
osim sto se pola zivota skolovao pa je bilo puscaj ga on je na skolama a drugu polovinu zivota palamudio i skrivao se iza velike rijeci AKADEMIK...sta je vova ljudina konkretno uradila promjenula unaprijedila i slicno?ima neki vakat kad mu je kuci otisla delegacija iz malog povratnickog mjesta sa molbom da im pomogne dobiti status opstine izgubljen bravurama komunista 60 i neke...akademik im ledeno rece-milion na sto pa da pricamo dalje...fuj...smrad salonsko intelektualni...ko oni iz sesije 99
Chip tuning history service by Tunja Filipovich!
Trunjo je počeo trunjiti potiv bh. elite istog trenutka kada mu je SDA zavrnula pipu s novcima a Ščepo mu odvrno.