Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah, na ovakve vijeti samo cekam da se jave sarajlije, i da pocnu komentarisati, cudi me da nigdje u komentarima nema da su napisali da je traktordzijia, cobanin je nesto novo sto vidim na komentarima :)))) a naravno neke rijeci se ponavljaju, genocidna, nastala rs na genocidu... itd. papagajima dosadi non stop da ponavljaju jednu rijec, a pojedincima... :))) Sta ste ocekivali da ce sovjek uraditi, pa i psa kada pritisnes sa stapom u cosak, napadne, iako zna da mu je uzaludno, a da covjek to ne uradi...
garant da je dacic dosao da se dogovori o likvidaciji cedomira jovanovica, hebo svoju m.a.j.k.u. geno.ci.d.n.u.
A sta ce koji k.u.r.a.c. ministar UNUTRASNJIH poslova srbije ivica dacic u drugoj drzavi. Pa nije ministar vanjskih poslova. A ima i ona( igrale se delije na sred zemlje rs a onda su te delije strpali u celije )....
seljacina na kvadrat
Sta ces dodo, pi.cko genocidna, kad bi ti razumio sta pisu svjedske novine o tebi i tvojoj tz matici Srbiji, ti bi pojeo svoja mu*da. Mozes zezati nase novinare, ali imaj mu*da pa zaustavi svjetske novinare koji pisu istinu o tebi i \"tvojoj\" matici, pi*cko selj*acka....fuj pa.s ti mamicu je.bo u usta genocidna!
hahahaha....znaci ne treba spominjati dodi ni tz r.smrdsku, jer je ona genocidna nakaza.......jooj dodo, sta ces, kud ces pi*ko????????
vasic Bagro novinarska,ima samo da pisete kako vam ja i G Dodik diktiramo!
PRIJEDLOG SVIM MEDIJSKIM KUĆAMA NA BALKANU DA NA JEDNOJ STRANICI NOVINE ILI U ŠPICAMA INFORMATIVNIH EMISIJA: VIJESTI IZ POLITIČKOG ŽIVOTA RS-A I MILORADA DODIKA NE OBJAVLJUJEMO JER SMO SE SOLIDARISALI SA NOVINARKOM BETE, KOJU JE 2. 6. 2012. GODINE PONIZIO, IZVRIJEĐAO I OMALOVAŽIO. BRANIMO ČAST I DOSTOJANSTVO NOVINARSKE PROFESIJE!
blazo da ga nema valjalo bi ga izmislit dok srbi i hrvati kuvaju zabu blazo joj prica da jos nije ni upala u lonac
kaces se zenit mani politike
SAMO OSUDJIVATI I POCETI SA DIZANJEM NARODA SVA TRI TORA U DRZAVI, DA SE IZADJE NA ULICE I UJEDINI ZA BOLJE SUTRA !!!
bosnje i njihove aternativne \'nevadine\' organizacije ... Lojavi i Ustassa, bagro prodana, sve ovakve organizacije bosnje pacaju i hrvatskim parana !!!!
Coban!
...on je i car i lav.
TREBA UBRZATI , UBRZATI , UBRZATI , UBRZATI , .......ULAZAK KNEŽEVINE RS U EU. dOĐI DRAGI DODO DA NAM POPRAVIŠ PROSJEK INTELIGENCIJE .