Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, Ajna
Gazu vam necemo nikad halaliti!
Smije li progovoriti o djeci Palestine ili progovara samo kako paše amerikancima, odnosno gdje para goni.
Doticna navodno simbolizira hrabrost i borbu za promjenu i jednakost, a nijednom se nije oglasila za djecu Palestine. Zaboravljena djeca rata zaboravila djecu rata. Kapital sta radi je cudo.
jel se ovo Marija Serifovic ofarbala
LGTVQ Ekipica, Istinski podanici Šejtana prokletog rame uz rame sa Amerikancima najvećim zločincima našeg doba ... A Bošnjo aplaudira dok im se ide na noge... Allaha mi trebate se stiditi.
Ovo nije Ajna ovo je Ajnur
Ovo nije nikakava bitna nagrada, eto sta mozes sa njom ?
mozes dokazat da je bilomasovnih silovanja i da je silovanje ratni zlocin
kako si mogla da primis nagradu od ovo dvoje saveznika izraelskih nacista i saucesnika najgoreg genocida u modernoj historiji u Gazi
Neki ljudi se lahko prodaju
genocid ignoriraju ili obezvredjuju oni koju su ga spremni ponoviti...amerikanci, srbi a bgm i turci...
čaše ne lome a ruke im krvave ...
jadnica, leži na brdu para
Zbog ćutnje o Gazi i glumljenja mutavosti sutra će i vaša djeca doći na red, jestel gojimi il niste?
Genocide Joe
Primit nagradu od židova koji direktno učestvuje u masovnom pokolju djece i žena u Palestini a ne pljunut ga je slaganje sa masovnim pokoljima djece i žena u Gazi! Àjna Tuko!
Nisu stvari tako jednostavne niti pravolinijske. Politika je... ne mogu napisati ovdje sta , da me ne banuju. Vidjeli bi tebe da li bi odbio/la.
Zamisli ironije, SAD dodjeljuje ovakvu nagradu, ubili milione nevine djece i žena... Nemam riječi. Nagrada od ovakve države ništa ne vrijedi.
I spasili milione isto tako.