Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo puno znaci za sve nas, svi trebamo biti kao jedno, a nas nacelnik zna svoj posao i kako ga treba raditi
Svaka cast Nacelniku na ovim donacijama
Kraljeva Sutjeska ima veliki historijski značaj i žalosno je što je od mnogih zaboravljena. Drago mi je vidjeti da neko njeguje povijesne vrijednosti ove zemlje.
Ponos❤️Najvece ljudske odobine su kafa pomazes ljudima,nebitno koje su vjeroispovjesti,boje koze,soc.-ekonom.statusa,zaista gest vrijedan spomena.
Ocuvanje spomenika i kulturnih vrijednosti i historijske bastine,treba svima da nam bude prioritet,a ne samo ovim ljudima.Ne treba zaboraviti nasu kulturu,i historiju.
Ipa nek' kaze neko kako mi nismo multietnicka drzava,uvijek smo bili i ostali,samo sto to pojedinici nastoje promjeniti ,a nece uspjeti nikada.Bravo za bratstvo i jedinstvo
Sad ide talas načelnikovih operativaca na Klixu sa komentarima he, he, he. Kao po komandi. Kako je samo dobar ovaj načelnik, mudar, vizionar, voli istoriju, promoviše prave vrijednosti, vrijedno radi.
This is Bosnia!
hodza i franjevacki svecenik :))) this is bosnia
Hvala Bogu da ima ljudi koji BRINU o historijskim mjestima, a koja su cesto bacena u zaborav!!
Lijepo je kada neko misli i na očuvanje kulturne i historijske i baštine, a pri tome njeguje i kulturu različitosti, svaka čast.
Ovako to i treba podupirati jedinstvo različitosti. Bravo.
Kako je ovo lijepo vidjeti. Svaka čast
Svaka čast gospodine Ajnadzicu, ovo je divan gest i podrška! Kraljeva Sutjeska je baš jedno lijepo mjesto okruženo zelenilom, Bobovac još vise, odličan turistički potencijal!
Samo zajedno ili nikako! Kako je lijepo procitati ovakve stvari. Opcina ima sredstava i rado podrzavam ovakve donacije.