Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korumpirani KOS-SDA tender efendija Nedžad Ajnadžić, poznatiji i kao 10% mahnito i nezakonito troši budžetski novac “opštine važnije od deset drugih”. Policija i tužilaštvo sve prate!
@Otpor, OVA GODINA JE GODINA HAPŠENJA LOPOVA AJNADŽIĆA I NJEGOVOG POTRČKA “PAJA PATKA” ZA SVE UČINJENE MARIFETLUKE I UZETE PROCENTE OD RADOVA U OPĆINI CENTAR! ☝️
@dubokogrlo007. njega bi davno policija uhapsila ali njega cuva osa...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Koliko je posto od 22 miliona uzeo KOSovac od Rogatice?
@demosten, mnogo se ugradio i ukrao budžetskih para, ali slijedi skoro hapšenje i polaganje računa za teški kriminal seljačine ajnadžića iz sela kukavice kod rogatice.
@demosten, kompromitovani Nedžad Ajnadžić je prije svih silnih lopovluka, 1992.godine iz Lukavice poručivao da će spaliti pojedine općine ako ijednom njegovom vojniku zločinačke JNA bude falila i dlaka s http://depo.ba/clanak/79566/ajnadzic-je-1992-iz-lukavice-porucivao-da-ce-spaliti-pojedine-opcine-ako-ijednom-njegovom-vojniku-jna-bude-falila-i-dlaka-s-glave
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve pohvale za najboljeg nacelnika
Veliki su ovo projekti, drago mi je vidjeti da se ulaze u Centar, svaka cast...
Sve pohvale za sve projekte.
Svaka cast nacelniku i opstini na odlicnim projektima.. rad je vidan!
Sve pohvale za rad i odlicne projekte !!!
Cestitam gosp. Ajnadzicu na odlicnom radu!
Sve pohvale na velikim projektima!!
Dosta novih kapitalnih projekata je realizovano koji ce biti u funkciji gradjana sto mi je jako drago.
Ne gledajuci na to da li se nama svidja ili ne trenutni nacelnik ipak moramo svi priznati da se uradilo dosta novih projekata, nekih projekata koji su cak izgledali kao nemoguca realizacija pa se opet sve privelo kraju.
Opcina u koju se zaista ulagalo i gdje je to i bilo primjetno. Nadam se da ce se i dalje ici ovim koracima, da ce se ulagati u nas grad.
Svaka cast na svim ostvarenim projektima, na onome sto se radilo kako bi nas grad bio ljepsi.
Koliko god pricali, u centru se radi i samo radi 😊
Kao gradjanin opstine pratila sam sve projekte i rad nadleznih, jako sam zadovoljna. Zao mi je samo sto ce sada dinamika radova niti usporena ili prekinuta zbog stanja u kojem se opcina nalazi...
Najvise mi zao sto ce izgradnja ove skole potrajati zbog onih koji zele da razvodnjavaju i usporavaju rad i volju ovog nacelnika, ali i to ce proci.
Bilo je za ocekivati da ce mu zaustaviti projekte jer nisu naucili da se ovolikom dinamikom i voljom radi i gradi. Nadje se neko da uspori rezultate, ali nebitno jer vrijedni i uporni na kraju pobjedjuju.