Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva složena operacija, zašto se uzdužne u visine. Skupe se na jednom mjestu, dodje avion, posada obučena u zaštitna odjela. Sleti avion odakle je i poletio. Od jednog povratnog leta napravili se nauku.
@bendzi777, bitno je da se Anis razapeo ko anus na pisti.
Slozena? Moj Ajdinovicu, ne znas ti sta je slozena operacija.
@ArthurDent Sigurno mu ovo izgleda kao nesto komplikovano, al mlad je. Mozda i iskusi neke istinski slozene akcije/transporte i sl. Sad je impresioniran sobom. Nek uziva malo sad on.
Ko da su špicastu stijenu oslobađali
Brale moj koja slozena operacija
eh dobro je!
Za Alijine bošnjake je složena,za Bošnjake je jednostavna
Na stetu stidenata.. najlakse je studente uznemiravati. Napravite im od Fakulteta izolatorij i na kraju, umjesto tamo, posaljete ih u studentski dom. Lopovi lopovski!
Vama je i kondom navuci komplikovano🙉
Pa vi koliko ste sposobni ja mislim vama ako vas je vise od dvojice je slozena operacija otici na kafu na čaršiju.
Koji god debil je na nekoj poziciji u ovoj drzavi koristi drzavne resurse da se slika i samoreklamiše na FB i Instagramu.Sve kompleksaši,papci sa mentalnim sklopovima instagram fufica.Još samo da napuće usne
Joj, krenuli trnokopi pricati o prorocanstvima. Zemljo, i ti svasta trpis...
Koji idioti.. Pogledaj ti njega sto pozira ma ovoj slici.. Pa nisi maneken konju radi posao koliko možeš i šuti nisi nikom zanimljiv kao ličnost
TO je naša država Bosna i Hercegovina koja brine za svakog svog državljanina. Svaka čast vlastima na akciji
@SaburNarode jesi dobro? Nestalo terapije?
Ovaj Aldinovic jest stranacki ali kao covjek nije los.