Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sva ova "elita" što je SDA postavila na funkcije liči na krmke pred klanje. Boga mi
Kakav je ovo uhljup, ubiste nase privrednike po Sarajevu, a u Međugorje, Siroki, Capljinu, Citluk i druge ustaske kasabe ne idete nikada!!! Jadovi mamu vam vasu!!
mora se uvesti zatvorska kazna a ne novcana za neprijavljene radnike da vlasnik fanrike dobije 10 god zatvora sve bindrugacije bilo ovako kahna od 10 000 km njima dodje kao meni kazna za prkiranje
Nezaposlenost u BiH nije velika...30% je na crnjaka zaposleno...
Hahahahah,...285.... hahahahahaha... pa 285 ih ima samo u mojoj zgradi... I ovaj sav sretan izaso u novine da se pohvali... koja sirovina... A da smanjite malo porez? Doprinose?!
Rastjeraj i ovo malo ljudi sto radi pi..zda ti ona Bakirovs ... ti si do neki dan radio na crno u njemackoj
Selam alejk
Najbolje zaradju ovi sto se bave nabijelo i nazuto..
Ajdinoviću! Ima li u Međugorju rada "nacrno"?
Ajdinoviću jedi Govna na Bijelo
Jel dodje ovaj sta Ajdinovicima kod Olova,onom etno selu sto ima bazene i svasta nesto...
Da ste samo jedan dan radili kako treba našli bi više ne prijavljenih. Ono čega se pametan stidi budala se ponosi.
Radiš za 10x manju platu od guzonje koji svojim neradom opstruira bilo kakav napredak i onda ti dođe država, prosipa silu i uzme ti zadnji zalogaj iz usta.
Nemoj reci a resto od 500.000
Sitnica! Premalo! Trgovci na Bascarsiji nikada ne daju racun, neki nemaju ni kasu u radnji. Kod cevapdzija je to posebna prica, oni pazare milione. Svi otimaju od drzave lopatom. Inspekcija mora raditi puno vise i bolje. Npr. u C. Gori za svaku uslugu donose racun, cak i za iznajmljivanje lezaljki na plaži. Inspekcija jaka i nepodmitljiva. Kod nas, daj Bože.