Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajanovicu, bitno je da Balijagic ne moze bankrotirati ali ne brini doci ce dan kad ce taj kriminalac zavrsiti tamo gdje mu je i mjesto. Uprljo si se sa njim inace si OK.
Da nije u u pravu je, ali takav bilmez u politici je sramota za BiH.
a ko bi to onda finansirao izbore? ajanovic je onaj isti koji je podrzao dodatna izdvajanja iz budzeta za \"socijalne\" kategorije a sada larma kako je to bila greska... mogu misliti sta bi on tek uradio da se dokopao fotelje...
lol, a zipa mu fotke, k\'o jennifer lopez :D
sta on prica ba nek vozi bus i suti i on samo sere levat
u svakoj normalnoj konstelaciji, vlada koja je dovela do bankrota bi momentalno bila primorana da odstupi. samo je kod nas vaznije da su nasi od toga da su sposobni..