Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo ba Reziser... mogao bi i ti malo u zatvor zbog svojih izjava... cuj zlocin kod Kapije isceniran... bolje bi ti bilo da se uhvatis motike i obradjujes krompir ili sta se vec u ovo doba godine kopa. A i za taj 11. septembar dosta vise gluposti da je isceniran... kakvi dokazi... tamo neki glupani Talijani napravili senzacionalisticku emisiju sa nekim lafo dokazima da su Ameri to sami uradili, i to kao bilo tako... a Bin Laden nekih 65 puta javno priznao da je Al Kaida odgovorna za napade.
E vala taj fim necete gledat. Zar nije svima u interesu da se pronadze izvrsioc tog zlocina. Duznost je razgledati sve opcije. Ako je septembar jedanaesti isceniran i dokazano,sto ne postoji moguchnost da je i ovo iscenirano.Angazovati svjetske \"balisticare\" napraviti makete pa sa istog odstojanja istim oruzjem gadjati.
Klasičano predizborno dodvoravanje glasačima. Odustaće od krivične prijave čim se malo ova halabuka smiri. Pa po diplomu je otišao na neki sumnjivi Fakultet u RS-u i tu se priča završava. Jedino ako proda džipa od preko 100.000 KM kojeg je sebi kupio, možda će farsa trajati mjesec dana...
ljudi hajmo izvrsit atentat na dodika sevap je ba a plus dobrobit svima
Dodjite da vas malo milujem. Hajde prije ste htjeli a sada nechete. Pa izgubit che te donacije,plache baaa.
@jest potpisujem podrska mirnesu ajanovicu
Naka si Ajanovicu da te raja vise ne zajebaju kako ne znas da pises !
Samo da pozdravim moga Kapitana pipa-ga malog! Dje si ba tali-ban, eno vas totalno razbishe; te dozivotna (Engleska), te atentati (citaj Somalia), te hapsenja hamasa (Izrael), ovamo pustaju bivse predsjednice.... Bice bolje pipoooo, bice boljeeeee : ))))
Pipi, opet si se uzbudio, nakazice moja mala! Ljubi te majka, retardiranog! Ovi genocidasi iz genocidne genocidije ce te naprosto sahraniti. Ti si, lutko moja, sve ludji i ludji. Odmori se malo od vijesti! Neces jos dugo tako. Pa ne moras ti uvijek najludji da budes. Nisi ti jedini kreten.
Mirnes Ajanovic je najpametniji bosanskohercegovacki politicar. Samo zbog glupih masa on ne moze pobijediti. Hajmo malo vise glasat\' za ovog covjeka!
Podrska Mirnseu samo naprijed debelog krmka i lopova slaktasa genocidnog fasistu koji pljuje po svim institucijama nase drzave treba tuzit i trazit da se genocidna tvorevina ukine za sva vremena jer ona je ta koja koci svaki prosperitet i normalnu funkciju nase drzave!Tuzit debelog lojavog smrdljivog i krvavog lopova s laktasa! BiH4EVER!
da svi koji pisu protiv dodika daju po jednu marku, nasao bi se covijek koji bi ga ubio, al izgleda da je 1KM bolje sacuvat pa nastavit sa patnjom, svako zna da bi BiH isla nabolje, zivot bi se popravio svima i srbima, i hrvatima i Muslimanima da njega nema
Podržavam Mirnesa Ajanovića,nadam se da neće odustati.
Knez Janko Kako smrde ove poturice! Opažaš li ti štogod, Rogane? Knez Rogan Ka u zli čas, kneže, ne opažam! Kad blizu njih sjedim u skupštinu, ja nos držim svagda u rukama; da ne držim, bih se izbljuvao. Pa sam s toga na kraj i uteka, e blizu njih ne bih osvanuo. Evo vidiš kako smo daleko, i opeta ona teška vonja od nekrsti ovde zaudara.
Nek se svi misevi ugledaju na njega. Ovo je jedini konkretan potez nekoga ko zivi zivot politicara u BiH. Respect gosp Mirnese Ajanovicu !!!!!