Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veceras i u buduce neko ce spavati nemirnim snom bando, totalno ste unistili ono sto su nasi roditelji stvarali 60 godina.da ne spominjem rat i mrtve... nijedan SDA ovac nijedan HDZ ovac ni SDS ovac nije stvarao nista u SFRJ jer to su bili djeca domacih izdajnika. moja familija , zene , je golim rukama i bez naknade 1948 polagala sine i pragove i podove i kamen za prugu Samac Sarajevo i Brcko Banovici a mi danas 2017 nemamo vozni red.
APSOLUT si u Pravu.... iz Berlina sam molim vas iuzdite na Ulice ubite bandu
Nije mu zao sto se mladi iseljavaju iz BiH a iz Livna pogotovo jer nemaju perspektive u svojoj domovini. Nije mu nista cudno sto je Borjana Kristo poklonila 100.000 KM tamo nekom udruzenju
Mozda je tip pomislio da je vjestica, pa zloduha kamenom htio otjerat, a u strahu bjese i neprecizan
Steta sto kojim nije u glavu zgodio dzaltaru, lose gadjao
nije valjda mirnim putem? budalo. nikad se parazitska vlast na taj način nije skinula
A nisi niti bolje u Srebrenici prosao,mozda ti ponove dobroDoslicu....
sta ovaj rom serenda
Voli ganci plavuse😂😂😂
Drugi put nakupiti govana pa je "govnovat". To je demokratski cin jer nanosi samo dusevnu bol.
Demokratskim putem?Pa, da pošaljete policiju na gologlave ljude kojima je dopizdilo ?!
I meni je zao sto je toliko gadzo a ni jednom je nije pogodio.Trebo je malo vjezbati😂
Nisi normalan ,što si baš ti stao u odbranu iste,siguran sam 1000/% da ona nebi tebe sažaljevala .
Imao si i ti gorih situacija u Srebrenici pa se ona nije ni počešala.
Ni jedan politicar nije bolje zasluzio, cuj oni bi jos predmet izabirali cim da ih tucemo. Ako to jednog dana krene bolje vam je da se selite iz drzave.
evo i meni sve suza suzu stiže 😭😪😭
Sadikeeee,pusti to ba,nego pricaj nam imal kakvih maloljetnica
Prpa...ovo je ono cega se politickalos samo i boji Ehh kad bi nam ovo preslo u naviku....Imali bismo Svicarsku u Bosni za par godina i niko vise ne bih htio napustati Bosnu.
Ovaj momak je uradio pravu stvar. Mislim da su se i ostali političari barem malo zabrinuli oko ovoga. Pogledajte kako odmah idu saopštenja. DA je komšija napao komšiju zbog međe da li bi se i tada Ahmetović oglasio? U pravu si Ahmetoviću, momak je trebao da organizuje potpisivanje peticije, to bi baš mnogo zabrinulo Borjanu.