Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovdje je DRŽAVA BIH na ispitu cekaju se ADEKVATNE reakcije, ako ih ne bude MI BOSANCI MORAMO PODUZETI ADEKVATNE REAKCIJE
...moramo da shvatimo da nema vise ratova sa linijama razgranicenja....moderni ratovi se vode na strategiji gerile i terorizma... zato bakir dovodi hiljade arapa...zasto pravi lako oruzje,minobacace i haubice?...a u novom travniku proizvodi exploziv....fup u rs bi bio trojanski konj za pocetak rata....fup moze na granici federacije vatati migrante koji dolaze iz rs....svaki prelazak fup u rs je automatski povreda dejtona i agresija na rs...
Amerika vise nije zainteresovana za BiH sto znaci da raspad pocinje. Napokon.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ehehe bolesnjacki polit.gigant ... kao on nesto sugerise a dodika zove sefom...
Sto se javljas bas ti?Kasno palis,a cini mi se da nijesi u toku.Bori se u svojoj kuci i zasto si dozvolio da djikani imaju svoju policiju i plus specijalne odnose sa Srbijom.Srce hoce jedno,a stvarnost je drugo.Dodik ima srbiju,Covic Hrvatsku,a koga imamo mi nikoga.Trazis jeftine poene pred izbore nazalost..
To im je Alija dao drzavu
Ramize, dao im je šansu, a oni se kockaju. Sa lošim kartama, a stiče se dojam i da blefaju, misleći da su m savjetnici iskreni, ali...
Zašto pravite probleme tamo gdje ih nema? Normalno da drzavne agencije mogu raditi na teritoriju RS-a i to nitko ne dovodi u pitanje. Ovdje je riječ o angazmanu MUP FBiH na teritoriju RS-a i sve što je potrebno zatraziti dopustenje od vlasti u RS-u jer sve drugo je jednostran potez koji ķrsi zakonske okvire. Bosnjački političari odmah kupe političke bodove tamo gdje je to neproduktivno.
@mijat0 Jebat ce vam Davorov otac znanje!
@opus2 Tu osobu više niko ne šljivi ni 5%, jer sedao u politiku. a mijat je 100% upravu, a vi nastavite da rigate na RS, samo još više uništavate i onaj minimalni procenat nade da će ovo biti jedinstvena država.
Zašto pravite probleme tamo gdje ih nema? Normalno da drzavne agencije mogu raditi na teritoriju RS-a i to nitko ne dovodi u pitanje. Ovdje je riječ o angazmanu MUP FBiH na teritoriju RS-a i sve što je potrebno zatraziti dopustenje od vlasti u RS-u jer sve drugo je jednostran potez koji ķrsi zakonske okvire. Bosnjački političari odmah kupe političke bodove tamo gdje je to neproduktivno.
Mi borci ali oni od 90-tih spremni smo na sve, zgazit ćemo RS za desetak dana a i to je previše , a vama djecurljiji kojoj metak nije prošao pored glave sikter i ne lupajte bez veze... Trebate osjetiti na svojoj koži pa tek onda nešto pričati, uzgred ne ponovilo se ali ako se mora tu smo....
-dovodi se pitanje granica zbog migranta- haha....pa migranti prolaze kako zele i kud zele..
A kako u oni uletili u klix zbog afere dva papka?
Bome mi Balije izvisismo a Dodik neprikosnoveno vlada na teritoriji RSa. Jos malo i Mile ce od entiteta da napravi drzavu.
@UbijteMileta
vjerojatno je to i cilj ... jet znaju da nemaju oruzja za rat a ograbiceni incidenti im idu u prilog kako je engl.dom lordova predvidio.. sano bosnjaci ne znaju citati
Pred izbore zakuvavaju, da dobiju izbore pa poslije mogu krasti na miru.
Treba pohapsiti obnasatelje funkcija u RS-u. Osporavanje nadleznosti drzavnih sigurnosnih agencija je veoma ozbiljan problem.
Veoma rizićan potez! Pauza hajmo na kafu.
Evo vece je a bosnjacke policijske kukavice ne smiju uci u RS. hahahahaha
Stav se idnosi na tursku policiju i to se jasno kaže da će dobiti po pitchci ako mrdnu iz svog smrdelja. Ovo drugo su i institucije Srpske pa nema problema.