Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bila bi ok izjava da nisi dio vlasti 20 godina.....licemjerno je ovako.
svi politicari su prodane duse
Majku im bolesno SDA pa nema nam spasa dok ovakvi medju nama zive
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ljudi moji, 8 milijardi maraka.... Znate li vi koje su to pare? Mogo je donji šumadovac imat 2 trake i signalizaciju uz put... A ne, pogledajte samo cestu Mostar - Međugorje.... 2 turistička mjesta, a spaja ih cesta jednaka onoj ko Kabul i Bejrut.... Mislim, probudite se, za ovo netko mora odgovarati! Ovo je stvarno sramota, nisu to mali novci.... Sramota ih može biti! SRAMOTA!
Kolika hajka i haranga, u komentarima SDA Kliksovaca, na Ahmetovica , cijim neglasanjem i ostalim od njih cetvorice nije prosao zakon o akcizama, sto je glavna sustina price. To sto je kao visoki funkcioner duze i od kada je, pa bilo je njih sto vecih ili nizih stranackih funkcionera, nejma broja, ali niti i jedan do sad nije pokazao nista slicno. Ovim su Ahmetovic i njegova grupa rijesili pitanje akciza.
Po ovome smo mogli poslati 16 raketa u svemir koliko su nalopatali. :S http://www.airspacemag.com/space/is-spacex-changing-the-rocket-equation-132285884/
iznos od c. 8 mlrd nije ni bio namjenjen cestrogadnji, zaima backovic manipulise podacima, a sadik ahmetovic, kao "dobar" poznavalac cestogradnje i propisa ga podrzava, .... i usput budi receno, do prije 20-ak dana ucestvovao u svemu, kao i zaim backovic u vrijeme harisa silajdzica .....
Dje su pare bolan, polozite racun pa onda mozetr traziti nesto i onda ce biti pitanje da li je to opravdano ili ne. Ovako je samo nastavak pljacke gradana os strane korumpirane politicke elite.
pseto izdajnicko
Ako nas Ahmetovic nespasi gotovi smo a mislim da je svjestan da je zalutao u politiku...
eto ti tog društva sa slike, oni znaju gdje su pare
Stipu suplje Sadik, ne moze se sa G2 na autoput.
Vrli pitac bio i ministar bezbjednosti i potpredsjednik stranke u vijeme pljačke i razgalamio se držte lopova. Ovi seljaci imaju jedan problem, ne mijenjaju taktiku ni kad ne prolazi više, jer jedino što znaju u životu je seljačko varanje.
Znamo svi gdje je Ahmetović BIO, ali moramo cijeniti da je bilo toliko TIJESNO, da je JEDAN GLAS presudio. Ne možemo njega razapinjati, šta je BIO, čovjek je u odsudnom momentu pokazao ŠTA JESTE! Ako je tražiti saučesništvo, u širem kontekstu su i glasači, pogotovo oni, koji ne izlaze na izbore. Vlast mora da se opameti, da vrati povjerenje naroda, ne praznom pričom o akcizama, nego konkretnim dijelima.
Bevanda je izjavio, a sta bi drugo rekao, nego to da je neusvajanjem zakona o akcizama, zaustavljen razvoj zemlje. Ali trebao bi procijeniti stvar, pa i po svom primjeru, racunajuci koliko je on sam napravio troska na gume i hotele, a zna se da niko ne moze napuniti suplje bure.
Jah....sto tako nisi pricao ranije? Tad ti nije smetalo sto je vjerovatno dio tog kolaca i kod tebe na hastalu zavrsavao.
Ja ovog čovjeka znam odnekuda sa tv... Nekad se pitam zna li on odakle je
Samo da dodam,gomila shupaka komentira bez potrebe i uzasno lose.Ovog covjeka treba podrzati ne obazirati se na ove sda komentatore.Po prvi put neko iz vrha otvoreno govori o strasnim pljackama i nemoralu.Kraj im se ipak nazire.
Covjek je anteligencija