Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedna nepismena seljacina, koji bi, da mu nije srebrenicke tragedije, poderanih i usr@nih gaca hodao.
Je li ovo ona sramota od bivseg ministra sto jos ne zna za cackalicu, pa gura prste i ruke u usta nasred ulice. :)
Trebao bi i ostati u Srebrenici t.j. vratiti se na svoje. I Tihic da se vrati u Bosanski Samac. Ali \"seljacima\" je cilj velika carsija Sarajevo.
ZAHODNIK, pardon zavodnik maloljetnica.
e moj ahmetovicu, zlaja vas nogirao iz vlasti kao pacice a ti se bavis sitnim izbornim prevarama ... cccc
hoce i on dio fahrinih para i ostalih donacija koji pristizu kao podrska za registraciju srebrenicana
ODRON COJK
a sad adio, ahmetovicu. potrosio si tolike pare poreznih obveznika, fuj.
svaka cast ministre,nemojte kao ono g.o.v.n.o lagumdzija i onaj meholjic njegov s.u.p.k.o.li.z.a.c odustati od inicijative.pomozite koliko je u vasoj moci da srebrenica dobije bosnjaka nacelnika
svako neka gleda svoje politicare a ,a mi srebrenicani cemo svoje.a za gradjanku pitanje,objasni: 1.otkud clanu predsjednistva SBB-a Ismetu Dedeicu novi mercedes ml zlatne boje a covjek nista od kako je rat zavrsio ne radi 2.otkud članu predsjednistva SDP-a mirsadu djapi audi a8 novi a plata mu 5 hiljada,jos ima cerku na studiju u zagrebu(naravno ne u dacu ti ja odgovor,to su 2 okorjela kriminalca sa sumnjivom ratnom historijom,to ce cak i njihovi bliski poznanici potvrditi.ako je u vrhu ove 2 stranke takav sljam sta je ispod...
Ahmetovic + Suljagic + Durakovic
Sta li ce ovaj raditi kad ode s mjesta ministra? Je li ovaj lik ikad ista (u)radio osim sto je bio uhljebljen na budzetskim jaslama na razlicitim nivoima vlasti u BiH?!
Sve je ovo dobro, smjenjeni ministre? Ali odgovori nam zasto su vas privodili i ispitivali u aferi \"malodobna romkinja iz Bratunca? Odgovorite jeste li uspjeli napraviti racun za sluzbeni mobitel oko 1000 KM i da li ste trosili hiljade KM za ruckove i provode u kafanama i restoranima, sve na racun poreznih obveznika? Unaprijed hvala na odgovorima koje kao i obicno necete ponuditi.