Komentari (279)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bili smo pod granatama, okruženi sa svih strana, spremao nam se nestanak i nismo popustili i očekuju da popustimo pod današnjim prijatnjama? E nećemo.
jel i ja spadam u to nismo?
Je li tebi normalno da narod od 7% bude konstitutivan i ima svoga predsjednika? U drugim drzavama i 10% je smatrano manjinom, a ne konstitutivnim
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Hocemo li bojkotovati kladionice?
@goo77 Covic kontrolise najveci dio kladionica u FBiH ali i dobar dio u RSu.
Nesmijemo to bojkotovati Bakir bi nas zatro, to je on dao Čoviću u kompenzaciju za mandat. Bakir nam je najveće zlo u BiH. Zato nas prcaju svi redom i zato Bošnjaci žive u getu. Samo se seliti odavde i neka se onda jebu Srbi i Hrvati za tkz. BiH.
Jedna si jedina Moja domovina
ja mislim da do kraja ove godine nece biti entiteta u BiH, drzava ce biti reorganizovana po regijama i dosadasnji etno kriminalci bice pohapseni i iza resetaka.
E ne može ni o svođenju hrvata na manjinu, glumiš demokratu a isti di ko i tvoji sunarodnjaci
Pa čovjek govori od srca, ne zbog profesije. Da je Hrvat, naravno da bi govorio drugačije. Ovako, zalaže se za šta se zalaže i 99% Bošnjaka, a to je proklamacija građanske države, i zamjena principa konstitutivnosti naroda nacionalnom manjinom, gdje bi Hrvati imali sva prava kakva imaju i Srbi u Hrvatskoj, ili Bošnjaci u Srbiji npr.
ko tebe pita ista
Hajmo i mi fino tzv nevladinu organizaciju napravit nazvati je REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA i fino proglasiti REPUBLIKU BOSNU I HERCEGOVINU bez entiteta i kantona ili ti ga tzv županija ovaj čovičev i HITLER bi mu pozavidio na mašti tzv h.n.s u prevodu U.Z.P.
Rece bosanski Švabo 😁
osudjeni su na propast ako pomisle stvoriti HZHB.. samo ih je 13%
Tako je, Ahmetoviću
Nije uspio Tuđman i Milošević nećete ni ti i Laktašenko budite uvjereni. Živjela suverena cjelovita BiH!
Nekolicina m*donja se sastalo danas i eto, zakljucili nesto. Pokrali, namirili se, ali nista dobro nisu u stnju dati. Nemaju kapacitet za dobro.
Treba svima bit jasno da je ovo dogoverena igra Dodika i Covica jos odavno Nije slucajno da se sva ova sranja desavaju u isto vrijeme Cisti pokusaj cijepanja Bosnw i Hercegovine
Čoviću.svežite vi to mačku za rep.samo se sramotite.
Marš švabo tamo odakle si šljegao!! Oprem dobro!
Kada se sjetim jos 1989 bih se zakleo da će se prije raspasti Amerika nego Jugoslavija. I bi šta bi.Tvrdoglavom politikom u bih može samo belaj ispasti.