Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOJ SAD PA OVI GURBET? A JA, TO JE ONAJ BIJELI SOMUN, BIVSI SDA UHLJB. IDI BOLAN CUVAJ OVCE. JADNALI STRANKA U KOJOJ TI BITISES.
Čim nema para Državni odmah su se poklali bravo Lažni NB propali ste niste ni svjesni toga,,, lopiviiii
Nije SDA gripa da se prelezi nego genetski poremecaj.
Ni za dlaku slinavi Sepic nije bolji od Ahmetovica.....
Jesi li naucio citat ili i dalje na slogove citas poslanicko pitanje?
Stab ti Ahmetovicu pedofilčino pričaš.....suspendovo te Šepić zbog uzimanja bijelog hljeba mimo stava stranke i ti vec poletio da se svetiš.
SDA prebjeg napada SDA prebjega oko neceg sto su radili dok su bili u SDA.
Hakala jesili sta za vrdio oko bijelog hljeba?Vjeciti politicki parazitu.Provlacis se po politiki poput pantlicare u crinevima sa mo za isobnu korist a nikad nidta konkretno uradio nisi niti si se zasto poduzeo sem za svoj padze.
dobro on kaze... samo je i on ljigavac ... pa to su braca po strankama
Kakve su ovo jade. SDA smeće koje samo zna od bjelog hljeba živit. Svi će te vi molit da vas prime nazad.
Kakve su ovo jade. SDA smeće koje samo zna od bjelog hljeba živit. Svi će te vi molit da vas prime nazad.
"Šepić bi kao odgovoran čovjek i čovjek s principima trebao..." Umalo šlog da me trefi kad sam vidio riječi "odgovoran" i "principi". Čast izuzecima, ali koji to kod nas političar zna šta znače ova dva pojma?
Kleptomanska družba SDA većinom je sastavljena od ovakvih LIKOVA !!! Intelektualni, obrazovni, kulturni i moralni nivo za JEDNODNEVNU UPOTREBU !!!
Ne koristim ovaj portal da bih vrijedao bilo koga, ali sam odmah u pocetku rekao za gosp. Sepica da ce kad produ izbori udariti se nogom u straznjicu, otici u Sarajevo i tu je prica zavrsena. Poznavajuci ga licno, drago mi je da sam bio u pravu.
moj Ahmetoviću nesto reci? de bolan uvuci se u misiju rupu srami se : BIJELI HLJEB OPET?! PEDOFILU trebas odgovarat za sta nisi nikad odgovarao jer je predmet naravno sakriven!
NEMOJ BIJELI HLJEB NEZRAV JE
jugobalije pocinjeraspad sistema nije vas dzabe Izetbegovic rastjerao u neke pda , nb neka narod i pravda
Neće vas nigdje biti za slijedece izbore.