Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ti ne klanjas istihare za nedoumice I pitanja koja imas?
hahhhahhaahh u citavoj ovoj muci cojk pita kad ce gradit sradion, ......
narodu treba circus maximus.. i onda ih bacaju hljebom.. a masa velica svog donatoraaaa
Romale romali..
Imamo stadion Koševo, samo ga treba dovesti u red.
Bravo Ahmetoviću! 👏 Konačno da se pokrene to pitanje. ☺
Evo kako neko rece kako se u Albaniji pravi NACIONALNI stadion, kontam laz, kad imas sta vidjeti, vec se uveliko pravi, otvaranje ljeto 2018. godine!!! 22.500 sjedecih mjesta, drama stadion, kontam u sebi jeb* majku u kakvoj mi prciji zivimo... FUJJJJJ
Albanija pravi station gdje ce igrati njihova reprezentacija.Kapacitet 22000 mjesta,cijena 60 miliona eura.Sljedece godine bit ce zavrsen.Zar se ne moze ovdje napravit tako nesto,gdje su pare od svjetskog prventsva?
konačno da neko pokrene pitanje Nacionalnog stadiona BiH
Vid sportiste...ima li kakvih stipendija za djecu Srebrenice Sta je izmedju njih i stipendije...krevet???
Nek pitaju muniru i ostale uhljebe, od tih para su pokupovale stanove i auta, prodale tugu i kosti najblizih za malo para i nekretnina
Hakala ima li sta pametnije od ovoga jer ti kao sad vec bivsi SDA doktor nauka trebao sta pametnije ponuditi za glasove
Krece se za izgradnjom stadiona (malo) sutra!
Doprdilo mu sjediti u stjesnjenim VIP lozama. Hocemo friske vode i novih stadiona.
Reprezentacija sačinjena od latargičnih jedinki sa po dvije lijeve noge ne treba da ima stadion, imamo mi i prečih troškova ... evo na primjer vode nemamo.
I tvoje je vrijeme proslo, ne vjerujem da ces vise imati priliku da budes u nekoj grani vlasti. A opet imajuci u vidu kakav je mentalitet ovog naroda sve je moguce.
https://megafon.ba/javne-nabavke-ko-narucuje-blindirano-vozilovjerski-sitni-inventar-pere-fasade-zgrade/
HLJEBA I IGARA..... CirkusMaximus
Ima ovo smisla...