Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lagumdzija mora pitati Dodika smije li da osudio ovakvu izjavu jer mu je Dodik i dozvolio da bude MVP.
Svaka cast Ahmetovicu ! Ne samo IZVINJENJE ZAHTJEVATI VEC I TUZBU ZA NEGACIJU GENOCIDA ! Dosta vise srbo terorizma srbo fasizma i i konstantne agresije nad RBIH- m !
Ахметовићу, можеш ми попушити курчину. јебем ли те у уста примитивна.
sve bi to bilo ok sa tvoje strane Ahmetovicu ali da je recimo nekim slucajem MVP neko iz SDA, on nije reagovao pa ti mu uputio takav zahtjev, no da je neko iz SDA na mjestu GULAGumdzije, a bez reakcije na izjave ovog genocidasa Grobara, ti bi sutio i dalje se uvlacio u suppak kako stranackim kolegama iz SDA tako i cetnnickoj genocidasiji iz SNSD-a, no sada si nasao da reagujes ispadajuci patriota ´´ispravljajuci rad i djelovanje´´ Gulagumdzije, gnjido licemjerna i pokvarena ! sto te cetnnnici ne u.b.i.s.e tokom proboja iz Srebrenice ka Tuzli ! bilo je mnogo dobrih i postenih ljudi koji su izginuli i ostavili svoje kosti oko Srebrenice, kamo srece da je neko od njih prezivio umjesto tebe ! m.a.t.er vam je.b.e.m po.ganu li.cemjernu svima, i tebi i Gulagumdziji i Tihicu !
koji misle da je tomina prvobitna izjava o srebrenici slucajna su obicni politicki naivci a oni koji nsu mislili da ce toma tu izjavu povuci su obicne politicke budale a oni koji ga sve skupa sa drugosrbijancima nastave prozivati dovest ce na valast ne samo sns nego kostunicu i dveri a ko zna mozda i onu ekipu oko generala stojanovica
ahmetovicu samo navalite pa necemo imati samo tomu nego i tominu stranku na vlasti
Zaista ce te Nikolica silno pogoditi tom osudom ,covjek ce odmah pasti u depresiju i u suzama na koljenima ce vas moliti da mu oprostite he he he he!Covjek ima svoj stav i ne odstupa od njega ni korak ,ma koliko god neki hoce vrsiti pritisak na njega da izmijeni stav , sto je fakat Toma ima potpuno pravo u ocjeni Srebrenickih dogadjaja ! Pogledajte film sto ga snimise Norvezani o Srebrenici ,dosta foliranja !
drugo ocekivati nego da bezocna politizacija srebrenickog zlocina sroza na medjusobna bosnjacka stranacka nadlajavanja
VIDI VIDI BOGATI KO SE TO BRINE ZA OSUDU NIKOLIĆEVE IZJAVE ,JUČE SI IZVIRIVO IZ DODIKOVOG DUPETA I LAJO ŠTA TI SE REKNE OD NJIH,NISI SMJE PISNUT.NIKAD NIŠTA NISI OSUDIO NI KRITIKOVO A SAD BI TI NESTO DA KRITIKUJES.NARODE BOŠNJAČKI NENASJEDAJTE NA NAJVECE IZDAJNIKE BOSNE I BOŠNJAKA A TO JE SDA!!!!
Ahmetovicu bi bilo pametnije da brine o genocidu izvrsenom nad njegovom strankom ...
Nela šćenac jedan,do juče si Dodiku lizo analni kanalić a sad se tu fol kofrčiš,ti ćeš nešto da osudujes balo balavi,idi bjaaziii.