Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klanjaj istihare pa vidi sta ce ti se prvo prikazati
To je se on šprdao sa vjerom kakav on i klanjanje
@shahzudin Tebe je kaznio, dok mu ne padaš na sedždu i ismijavaš se s vjerom...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
PA NARAVNO! ODGOVOR JE: SUPER SEBI-JA I IZMETBEGOVIĆ,PENIS PIZDIĆ I FADIL GOVNALIĆ I NARAVNO JOŠ POKOJI HEROJ SDA CRIME LEAGUE!
Niko ko te hebe seljacino jedna
Valjda policija treba procjenjivati kome je potrebna zaštita, a ne da funkcioner samoinicijativno krene da štiti svoju suprugu i djecu, naravno, od para poreskih obveznika.
naj jadniji politicar trenutno na sceni,
Poceli se bojati za svoje guzice i za guzice svojih bliznjih.Shvatam to kao jedan pomak jer shvatili su kolko su pokrali ,prokockali ,unistili itd.ko je nevin on se nema cega bojati.Naravno nisu samo ovi krivi iz SDA i ovi ostali su slicni i na isti nacin se cesljaju a nas friziraju.
Platit cemo ti mi zastitu, kao sto smo i sebiji
ja neću.
Mislis na djecu koju hebes il na svoju djecu?
Ovima Nije dzon obraz.....nego ona transportna traka rudnicka..A da se zapitate zasto vam se prijeti???
Sad ćeš vidjeti kad svi krenu tražiti zaštitu...naša ugrožena vrsta. :-)
Opijeni despotskom moći, velmože lako pogube kompas. Zalutaju, da ih ni rođena majka ne prepoznaje! Dodik je započeo destruktivnu eru "autoritativnih vođa", što je u BiH stvaralo na hiljade malih Dodika, koji se uzdižu iznad zakona, propisa, institucija. Zato klizimo u anarhiju. Nema policije, zakona ni sudova koji to mogu iskorjeniti. Stranački lideri trebaju da se hitno dozovu pameti i da se vrate izvorima demokratije i pravne države.
Zašto šuti sdp i lijeva opozicija? Jel misle dobiti glasove i vlast nezamjeranjem sa srbijancem?
Smeče od čovjeka
vidis bakire da sam u pravu fukara kad dodje do para pojede gazdu
Kakva se ovo frka digla oko prve dame. A odzada se milijarde kradu. Cirkus zivi 😀
nije prva dama. ivanić je predsjedavajući.