Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi brinite o 23.7%. Srbi muslimani imaju podršku Republike Srpske.
Opet drugi kriv ova balincad nevina izgleda od poturcavanja svog.
PA ŠTO GA JE POTPISO ALIJA ONDA ?
Sultan Mehmed je usnio dan prije osvajanja Bosne: Ebu Bekra, Osmana i Aliju. Pitao je da mu se san rastumaci. Zemlju koju si video je Bosna. Vatra koju si video je vjera – islam. U toj zemli ce se islam zadrzati do sudnjeg dana. Do sudnjeg dana biti ce iskrenih prema Allahu dz.d. Do sudnjeg dana biti ce finih ljudi. Do sudnjeg dana ce biti velikih heroja i janaka. Znaj da ce u toj zemlji biti malo pravde I da bi je imali, stanovnici te zemle, morace se uvijek sami boriti za nju!
Ma jebite se vi više.Kao da nemate pametnijeg posla nego kopate po starim ranama ,a ovamo ljudi odlaze više nego u ratu.Nama je živit sa srbima bilo presude ili ne ,ali dajte da živimo normalno. Upališ dnevnik kao da je jučer stao rat trube jedno te isto 20 godina.
SVAKA ČAST JEDINI TI GOVORIŠ ISTINU
Šuti Sadikoviću, trebao si to pričati prije revizije, sad je gotovo...izmisliće Bakir neki novi slučaj....da zabavi narod glupi...
majke mi mene bi bilo stid izlaziti u javnosti komentarisati bilo sta da sam silovao ciganku maloljetnu