Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA će se podijeliti, Mehemedović je spasio "obraz" ove stranke i mnogi ga vide kao nacionalnog heroja a time rastu i ambicije u političkim igrama ...Mehmedović će formalno prihvatiti odluke SDA kongresa ali ne stvarno.
Glasački SDA dobro razumiju razliku između lopovluka i klijentelizma s jedne strane i kukavičluka (pred Dodikovom diktaturom u BIH). Mehmedović na duže staze sigurno dolazi na čelo SDA.
Gdje li će tebe Ahmetoviću ponovo uhljebiti... Kakav si ti kadar ccc
Ahmetović: Kongres će eliminisati evidentne unutarstranačke struje u SDA
Naši su glasovi promukli... ne ostavljaj, naše minarete bez njihovih ezana, Allahu moj! Dovedi one koji će praviti med, ne ostavljaj nas bez košnice, Allahu moj! Minareti su ostali bez mahji, ne uzimaj nam Mliječni put sa neba, Allahu moj! Ne ostavljaj ovu zemlju bez muslimana, onih koji su je izvajali, Allahu moj! Podari nam snagu... i ne ostavljaj bojna polja, bez njihovih pehlivana, Allahu moj! Ne ostavlja ove mase, koje traže svog heroja, bez njihovog heroja, Allahu moj! Nauči nas kako da se odupremo neprijatelju, na ostavljaj nas bespomoćne, Allahu moj! Na putu ka sutrašnjici, neka ne osvanu naše godine, bez Ramazana, Allahu moj! Rastjeraće tvoje stado, ukoliko se niko ne bude o njemu brinu, pa ga ne ostavljaj bez njegovog pastira, Allahu moj! Ne ostavljaj nas bez ljubavi, bez vode, bez zraka ne ostavljaj nas bez domovine, Allahu moj!
svi bi mi bili sretni da se sami eliminisete
Nek je vama dobro, mogu misliti koliko će se sirotinjskog novca srućiti za ovu prigodu a od koje narod, jadan i bijedan narod, niti je imao, niti ima a pogotovu neće imati ništa. Blago vama, vladate 25 godina a napredujete samo u otvaranju javnih bijednih sirotinjskih kuhinja. Godinama vam omladina prosi po glavnoj ulici grada da bi skupila za liječenje bosanskohercegovačke djece a vi ni prstom da mrdnete, godinama vam penzioneri na silu od gladi umiru a vi ni da se počešete ali za ovu vrstu ,,razonode,, se nađu silne pare. Ovo su vam demokrate, htjeli ste, imate!
AC/DC DC ipak.
oni misle da ih narod podrzava jer su dobili najvise glasova, a ne, bili smo prisiljeni jer nemamo druge opcije....a oni se digli misle narod zadovoljan sa njima....PODOBNI I NESPOSOBNI (cast pojedincima)
Ahmetović nije ni za nižerangiranog činovnika u stranci. Međutim on jedan od podpredsjednika najveće stranke u BiH. Podoban, nekompetentan i nesposoban. Obiće se ovo o glavu SDA, jer su izbore dobili samo zato što je SDP katastrofalno loš. Na narednim izborima neće biti izgovora zvanog SDP. I SDS je ostvario dobar rezultat na izborima zato što je SNSD loš, ali SDS i dalje radi na sebi i konsolidira kadar i politiku. SDA i Bakiru je udarila pobjeda u glavu.
Ahmetović, hmmm??? Nevjerovatno opskuran tip. On je ilustracija stanja u SDA.
na ovoj prvoj slici:" cek da ti kazem jos ovo ...." :P
Ovaj Nacelnik Kaknja Nermin Mandra trebao bi piti podpredsjednik...barem po rezultatima koje frajer ima..Od Kaknja napravio Metropolu
Jah. Pariz napravio...
Gdje ste sad srbi i isilovci... da i mi bošnjaci vidimo kakvog hajra od vas !!!!
Bas je bezobrazan Semso, kvari dobro ustiman orkestar
Normala brato da ce doci do "stabilizacije", jer kad dodje Bake za kormilo ko mu ne bude niz dlaku lahko ce onda s takvima, bit ce im ko onom s kisobranom u BL. Klappp