Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Sadik aktiviraj se jos vise,otvaraj sva moguca vrata i podrske,samo naprijed!Idi i do Spanije ona presjeda aktuelno EU-u i kucaj i ne cekaj,drzavni budzet sluzi za to! BiH4EVER!
@Lepi @Pipo Vas dvojica možete LEPO poglabati mi ga.
@Lepi potpisujem! Svaka cast Austriji iskrenom prijatelju nasoj drzavi!Zna najbolje Austrija ko su i sta su nacisticka srbadija i ubice kojih je hiljada i hiljada ko i siledzija koji ce se setat slobosno po cjeloj EU-! Ponosan sam sto sam Bosanac ili Bosnohercegovac kak ko voli! BiH4EVER!
Kad se u banja luci i grudama zavihore ljiljani , rat će stati