Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet je su bili staro smeće! Gdje su bili prije makar deset godina! E jesi poso\' napravio svaka ti dala!
Daj da prvo uzmemo taj helikopter, pa cemo traziti i naknadu za koristenje. A za granate gospodo ima Strazbur, znam ljude sto su pokrenuli tuzbe i mislim da ce poceti isplacivanje stete. Tuzite srbiju ili rs, uglavnom nekog ko vam je zapalio kucu, nanio bol, pretrpljeni strah, sta god vam padne na pamet..... 100 posto pali to u strazburu. Svaki gradjanin BH podnese tuzbu i svaki ce dobiti odstete..
a šta je sa plaćanjem korištenja tuđeg vlasništva????sad kad su pri kraju biće vraćeni
Hoće li nam platiti i rentu za korištenje tih helikoptera punih 18 godina? Mora da su već računovodstveno otpisani. Samo je zanimljiv dio \"našli se na teritoriji Srbije 1992\"... A što ih ne vratiše 1995 nakon Daytona, nego deri još 15 godina??? Ovo je još jedan dokaz perfidnosti, latentne oružane agresije, aspiracija i permanentne opasnosti koju Srbija nesebično pruža Bosni i Hercegovini! A ovaj cigan Sadiković, tele pravo! Ja ministra i g.ovana, jedino zna sjesti u Q7 i kofrciti se sa escortom po Sarajevu - FUJ!!!!
I Bosnjaci su kao tolerantan narod, a pozivaju se na unistenje Srba i genocid, naravno ovaj portal zdusno promice terorizam i pozive na rat.
A sta ce nam ti \"silni helikopteri\" ... jeste li svijesni da preko 15 helikotera stoji u Rajlovcu a da fukare ne mogu da ih odrzavaju niti imaju potrebe da ih koriste... nego najbolje 4-5 helikoptera kako treba osposobiti i donirati UKC-evima u Mostaru, Banja Luci Tuzli Zenici i Sarajevu. bar bi se to zdravstvo malo obrabodovalo .. mada i to nebi mogli odrzavati ..ah ta nasa vlast...
\"Nikila Tesla\" - > \"Nikola Tesla\" hilokopteri - > helikopteri itd... Procita li ovo ko kad se otipka? BTW koji ce nam helikopteri stari 30-40 godina??? Mozda se moze sta na otpadu uzeti za njih...
Komentar je odličan i nepamtim kada je neko tako nešto dobro rekao . Bravo lafe !
A da mi njima vratimo sve one granate i municiju sto smo im zarobili ili ds ih samo ispalimo u banjaluku?