Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koga ćeš ti predložiti tele jedno...alkosu mrtvi
Al ovog tipa ne mogu nikako...*** majku čovjek je nepismen, ne zna sastavit dvije rečenice da imaju smisla...
al čuj za jedinstvo. bas se jedinstvo gradi na takav način :)
Molim Vas, dr Sadik Ahmetović :) ""Imao je probleme prilikom konstruisanja rečenica te je kao nadopunu koristio poštapalicu „dakle“ koju je izgovorio 209 puta u toku emisije, čime se stekao dojam da ima jako siromašan vokabular."" Doktor nauka možeš biti i ti :)
Ovo mi zvuči kao prijetnja! Mogao bi i Ahmetović dobiti ponudu koja se ne odbija.
osmanovica tito vise ne pohvata. sad u federaciji sad u rs sad raseljen sad povratnik sad ministar sad poslanik sad iz tesnja sad iz teslica sad iz lukavca. njemu sve zivo odgovara. kazu sace se kandidovat za predsjednika amerike. I ono bi da bude mandatar
U predizbornim kampanjama smo slušali o konačnoj potrebi i obečanom izboru stručnih, poštenih i sposobnih kadrova, a sad odjednom jedini navedeni kriterij, citiram: "Prvi kriterij mora biti jedinstvo Stranke demokratske akcije". Ovo znači samo jedno, ili taj kadar po mišljenju mora biti klon glave stranke, ili mora biti poslušnik bez mozga, da se eventualno po dobijenoj funkciji ne bi oteo kontroli, citiram: "jer bi to riješilo ono što eventualno može biti problem nakon imenovanja“.
Čuj ti njega kako prijeti, ako ne bude njegov kandidat biće narušeno jedinstvo stranke, muco mucavi nepismeni tebe, zukića, memića i sarajlića kad bi otjerali iz stranke SDA bi automatski dobila na popularnosti.
KOJE KRITERIJE! nAVEDI BAR DVA!!!!
Pa mogli su predložiti i Željku Komšića jer im se nešto opako naljutio.
A to ce Bakir objerucke prihvatitit