Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BAKIRA I SEBIJU POD HITNO UHAPSITI I U DOZIVOTNI ZATVOR,ISTO TAKO SVE CLANOVE OSTALIH FASISTICKIH STRANAKA,OVO JE MAFIJASKA DRZAVA,TREBAJU MASOVNA CISCENJA U OBA ENTITETA ZA DOBROBIT NASE DJECE.
@VIahIzPecine dosadan si i ponavljas ko papiga.Promjeni plocu, nisi interesantan.
Zamisli koja tuga, pređeš 5000 km, potrošiš 20000€ i završiš u Kladuši.
Tuga mu se odjeti u dusi. A i u ocima
Nase iznenadi snijeg, a kamoli veci problem.
Domicilni muslimani u Evropu a arapi i crnci u federaciju. I to u onom djelu gdje su oni većina.... Za par godina RS i dijelovi koji su nekad kontrolirali hvo snage biće turistička sredina gdje bez zabrana će se moći konzumirati alkohol
Taaaakoo je drzavo. nece vama niko govoriti gdje cete vi migrante uredjivati. Nek su nam dosli nek nek. Kreso snimaj kako nas je*u.
Toooo roki, nece vama niko govorit sta cete vi raditi sa migrantima, kreso snimaj ovog ahmetovica , tako je rokiiiii
Ma kad imamo na vlasti debila Bakira koji brine o mitingu za Erdogana i o Zetri, a boli ga k... ko mu ulazi u državu i gdje će i što nam epicentar države izgleda kao Aušvic.
Pa ja sam cuo da si ti bio dobar iz likovnog u skoli pa kako bi bilo da ti nacrtas
iznenadio vas ko snijeg u decembru haha