Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rikno smrad fiškalski, kriminalci koje je pomagao neka ga žale, posro vas on, sad slobodno nek smrdi
Najveći smrad koji je hodao ovim gradom, bio na strani nepravde, kriminalaca i smradova njemu sličnim, interesovao ga samo novac koji su mu banditi davali. Gledam danas u onoj birtiji Rafaelo, gdje se skupljaju klošari pravi pravcati "smak svijeta", a već u ponedjeljak će ga zaboraviti, kao da nikad nije postojao
Zilic klasični lopov i varalica.
Evo ti+
vid ovog mućka, kad bi mati znala šta rađa nekad bi radije pobacila
Evo i tebi+
A čuj advokatura je ''gadna'' rabota. Pa i on je sam optužen i osuđen zbog saradnje a sa neprijateljem 1993 godine na 5 godina zatvora, doduše odslužio je samo 18 mjeseci.
Ovaj Zilic je visio u MG kaficu Mladje Koprivice u Visokom prije rata.
Tad je bio neopredjeljen!