Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdejstvuj da nas opet okupiraju. Ubise nas Bosnjaci Srbi i Hrvati. Ni stida ni pameti
Najbolje da objavimo rat Austriji pa se predamo i u mirovnom sporazumu navedemo da im nećemo više nikada objaviti rat ako budemo bili pod upravom Beča sl. 100 godina. :) Možda upali?
Bošnjaci, odvajkada ljubitelji okupatorskih guzzica...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako ti udjes u taj parlament, i austrija ce pasti na koljena.
I to su, znaci, austrijski prioriteti?!
Imigranti pobjegli od lokalnih političara, poštedi imigrante i povuci kandidaturu.
Ahmede odjebi u zemlju predaka, pizzdo
Treba donijet zakon pa da sve takve slicne tvog imena i prezimena prorjeraju na bliski istok jer je to vama kulturoloski slicno podnjeblje a ne austrija ma smijesno je to pravit dzamahiriju u srcu europe
Kakav status migranata, žive gore k'o lordovi, sve moguće pogodnosti imaju, a neće ni da rade ni da uče jezik, suprotno radi manjina. Ne mlati gluposti i sredi nam još jednu aneksiju. Hvala unaprijed. Make Austria great again !
Bošnjaci dominiraju Evropom, I told you!
Mujkani bi rođenu majku prodali samo da ih neko okupira. 600 godina živite od sadake, a vi bi hteli još toliko. Bože, šta nam bi pa smo uvukli ovu poturad u Jugoslaviju 1918 i 1945?
Definis za koga se boris?... Nedostatak radne snage? Ili nedostatak neprijatelja? Bas me interesuje koliko glupih tornjaka ce se poistovetiti sa ovim idiotom..???
Dajte nam neki tekst o GRAS-U, VIK-u ili premijeru Konakoviću. Kakve su vam ovo monotone teme ?
pogana seljadija
Dolje briselska diktatura, dolje 16-o godišnja diktatura Angele Merkel.
Husagić u zadnjih sedam dana vodi kampanju u BiH kao da će u naš a ne austrijski parlament, prošle sedmice kod Senada na FACE-u a evo ga i na klix-u, ko je sljedeći, Avaz?!
Ima pogresno ime a i prezime, vidi se da je pravi germanac slaven...
Ja mislim da bi trebali imati bolji status u Austriji nego domaci
Daj boze jarane da ti tamo prag predzes ima puno precih od tebe