Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zbog cega im treba toliko puno dana??? I da li cemo moci pratiti BOSNU I HERCEGOVINU U HD FORMATU KADA POCNE SVJETSKO PRVENSTVO ??
majku vam *** i 3 nacionalna grada
Polako realnost izlazi na lice zemlje no asimilacija no majorizacija no fašizam većine nad manjinom
a šta je sa obećanjem braće arapa, da če BHT-u obezbjedit tehniku za HD prenos ???
Pa normalno, neće bit izabrana neka njemačka, francuska ili američka kompanija, ne daj Bože da šta nije pod kontrolom komšija.
nažalost princip javne nabavke traži najnižu cijenu, to je logčno hrvatska prije njemačke kompanije - to što uzmu novac i ništa ne urade, to je druga priča. kradu nas na svakom koraku....
Zakon onda treba mijenjati. Jebeš ti najpovoljniju ponudu ako je ona najgora (ne prejudiciram da je hrvatska najgora, navodim primjer).
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
120 dana pa onda do sredine 2015 hahahaa
lol
kako ste osigurali 40 milona maraka, pretpostavljam preko kredita kojega ćemo mi vraćati.
a da nisu, srao bi što nemamo digitalni signal kme kme
.xy. - nemoj laprdati bez argumenata jer rtv servis treba da ima vlastite pare. ljudi uplaćuju pretplatu, televizije debelo naplaćuju reklamni prostor i od tih para neka rade digitalizaciju. neka se ljudima da na uvid na koji način su osigurana sredstva.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)