Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smijesni mali strancucak, ne fermaju vas ni u upravi obdanista a kamoli u zvanicnoj politici zasto ne pokusate sa uticajem na ginekologiju i akuserstvo?
Majka ruži kćerku,kćerka nije kriva,prolila se supa.Ali od toga ne treba praviti porodičnu tragediju jer DINO MUSTAFIĆ je u vašem gradu!!!
mislim da je krajnje vrijeme da \"dabrobosanski\" otvori osnovnu školu i izlomi krsni kolač,.... a ja mislio glasati za vas, a vama \"islam\" najveći problem, Sinoć je opet bila emisija na RTRS o četničkom pokretu. Po njima da ne bi koljača, Berlin nikad ne bi pao.
Evo saopštenja!Dino Mustafić je u vašem gradu!
najvise volim ova saopstenja za javnost koja plasira Sa-X. Obicno to budu saopstenja preko FENE hee,hee. Jos vam fali nezavisni u nazivu portala.....
Trebaju zato preuzeti Isusa u svoja srca i bice im odma bolje. Dragi Isuse pomozi djeci Sarajeva i Ti si jedini koji mozes da ih posaljes na pravi put!
ASS PHOUNDING DEEP NIGGAZ STYLE FOR ARZIJA ASSWHOLLE
nema sta...vece invidualne frustracijeod koja se moze plasirati kroz kvasi stranku kao sto je Nasa stranka dugo se nije vidjela... Lafo gradjanska stranka.. s obzirom da ste grupa ocajnika koja je dovoljna sama sebi, nije mi jasno sto se Vi sekirate oko JU djeca Sarajeva. Imajte postovanja prema ostalim 1000 roditelja kojma su bitna djeca a ne ko je i kako izgleda direktor...
GUZI JE REIS EFENDIJA GARANT SVRSAVA JOJ U USTA A ONA ODVRATNA PREPOTENTNA KUJA GUTA LI GUTA
zalosno je da osoba kao sto je Arzija hodi zemljom i prlja je
Ako vlada ovo radi djeci sta onda radi ostalima
Zalosno je da osoba kao sto je Arzija i dalje vrsi funkciju direktorica,upoznata sam sa slucajem da osporava pojedinim osobama promjenu radnog mjesta,koja im je dodijeljena odgovarajucom komisijom.Naravno doticna osoba uziva bezuslovnu podrsku reis-uleme ef.Cerica,pa krijuci se na mahrame vrsi kojekakve opstrukcije.Zalosno je da jedna takva osoba se krije iza Islam i vrijedja sve sto je lijepo u vezi vjere.
....dok djeca ne dobijaju ni minimum zaslužene pažnje.... Ovo su ozbiljne optuzbe.Sto ne objasne u cemu je problem? Ova stranka je podvala za Bosnjake
Safet keso i SDA su krivi! Nacionalisti teski, vazda bili i ostace!
ovom narodu i netreba da bude bolje čim ovakve gadosti toleriše