Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasao je jadni covjek kome ce pisati.Taj isti tucmalj Malesevic je te jadne i cemerne pedagoge i postavio
U nasem sistemu ispade da je bukvalno sreca sto je dijete zavrsilo i O.Š Imam iskustvo sa autisticnim djecakom.Oni su zive enciklopedije iz prirodnih nauka ,log iz matematike rade uz pomoc kosih linija (you tube)jezike uce ko od sale.Znaci nije u pitanju sposobnost ucenja da bi skola ih odbacivala nego pedagoski metod prilaska njima.Oni traze red i tisinu a to nema nijedna danas skola ni za ostale djake Sretno roditelji
Borba cijeli zivot, i za to dijete, a pogotovo za roditelje.. Svaki roditelj bi da svom djetetu pruzi najbolje sto moze... samo je nevjerovatno da nam drzava tako malo vodi racuna o ovim slucajevima, sramotno.. da roditelji moraju svim silama da se bore da bi dijete dobilo neko osnovno pravo.. A ustvari od drzave, pa svih nas bi trebalo da.. kao prvo tu djecu razumiju.. a bgm onda i podrze.. to su male pametnice. Sretno im svakako, i da ostvare neka svoja osnovna prava.
Dane,iz pogleda mu se vidi da je psihopata,kreten i genocidas,u zatvor sa tim zlotvorom
Politika nema milosti prema djeci, a prodaje se kao zastitnik naroda. Ovaj slucaj Malsevic, pa slucajevi ubistva Dragicevic, Memic, Puljic ... narod vise voli politicare nego vlastitu djecu, jer ce opet izabrat na vlasti iste one koji su napravili sistem u kojem djeca nemaju pravo ni na zivot.
Kakva smo mi jadna drzava... :(
Za one koji možda kažu da to dijete ne može ništa naučiti u školi, primjer je Tomas Edison kojem su također zabranili pohađanje osnovne škole zbog manjka intelektualnih sposobnosti (ne znam tačno koja bolest ili poremećaj je u pitanju), te ga je majka samostalno odlučila podučavati dok ga ne primi neki univerzitet.
Kasnije se ispostavilo da će biti upamćen kao jedan od najvećih naučnika u historiji. Stoga, ne bi se dječakova okolina i nadležni organi u toj okolini trebali oglušivati na primjedbe i molbe njegovog oca. Ne kažem da će biti veliki naučnik, ali sigurno je sposoban naučiti mnogo stvari u školi.
malesevic je bezdusna seljacina i za njega cilj opravdavva sredstva... to je za zatvora zrelo
BiH premasuje sve diskriminacije i apartheide,sva totalitarne i despotske rezime,u brutalnosti i bezobrazluku,djetetu sa autizmom(bolest) uskraceno fakticki djetinjstvo,fuj stoko,nema balkancima nista bez Tite !
TEK KAD VIDITE OVO https://www.youtube.com/watch?v=nOt85Qo5j6I&t=