Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wtf...clanak ko da smo u pakistanu?!
Drage moje djevojcice samo skolu zavrsavati i svoj hljeb u ruke,biti sluga nekom cjeli zivot za djeparac je zenska nesreca ...
ja pročito \"oBnaživanja\", pa reko jesul ovo neki p e d o f i l i , al izgleda sve hokej
...sunce ti krvavo...dokle smo \"napredovali\"...
TRE.BA IH OD MALENA STRPAT U KUZINJU I DAT IM Q-I-T-U- svaku vecer
Sirijski observatorij za ljudska prava sa sjedištem u Hellavivu poziva na promociju obrezivanja djevojčica.
Naravno, djevojcice trebaju da shvate kakva moc lezi u njima (pri tome ne mislim na moc manipulacije, tracanja, glumljenja sponzorusa itd.) i da streme ka vecim stvarima u zivotu. Danas je situacija bolja nego prije 100 godina, ali je i dalje tesko biti zena; samo obrazovanjem, trudom, zalaganjem i zeljom za uspjehom mozemo promijeniti stvari. Uredu je biti i supruga i majka ali cemu samo to, ako mozemo ostvariti puno vise? Ali sve to samo onda kada to mi zelimo, a ne jer nemamo izlaza ili nam neko to namece. Toliko je mogucnosti...go girls :)