Komentari (291)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovo je raspašoj...
jos jedan dokaz da je dodik u pravu i da ovu agenciju treba ukinuti...kao i 80 ostalih koje je nametnuo pedi esdaun....
Automehanicar Anel Dzano, diplomac iz Sirokog Bijega, zaposlen u vladi. Malik Garibija, nepismeni imbecil, „pravnik“ iz Travnika, kupio diplomu. Dino Konakovic, propali student Elektrotehnike, kupio diplomu DIF-a. Abdulah Skaka, propao na Ekonomiji, kupio diplomu u Travniku. Samo boraniju hapse, i to ih hapse oni sa kupljenim diplomama.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakav lični podatak?! Pa nije vam niko tražio rezultate sistematskog?! Kad ti budeš otvorio svoju firmu, onda nemoj nikom pokazivati diplome, ali radiš u Skupštini i ja te plaćam i hoći da vidim jesi li kvalifikovan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ako nosilac podataka ne odobri davanje ličnih podataka oni se ne mogu otkriti trećoj strani, osim ako to nije u javnom interesu", stoji u odogovoru Agencije Sekretarijatu Parlamentarne skupštine BiH. SAMI STE DALI ODGOVOR NA I LAZETE SAMI SEBE I NAROD OVO I JESTE U JAVNOM INTERESU SVIH GRADZANA
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH TO NARODE SAMO TRPI DABOGDA NEMALI STA JEST!
panika panikaaaa
Znači ako je neko osumnjičen za krivično djelo, ne smije se vršiti istraga ukoliko bi time bila narušena njegova privatnost? Koji idiotski izgovor!
A sto je to zabranjeno za njih?! Da oni nisu mozda SVETE KRAVE?! Znate vi dobro, vise od pola vas je sa zavrsenom vecernjom skolom i kupljenom diplomom na Sokocu, UTrvniku, Kieseljaku.... A i pojedini nazovi profesori su pravi PIJACARI, malo ima para! BLJAK!!!!!!
nekad su bolji i ovi sa tim diplomama,nego neki koji imaju "prave",a nikad ništa progovorili nisu ..njihovo je da uredno dižu ruku,kopaju noseve,zijevaju i na kraju dođu po platu i tako dani idu.....
Šta je vama, ljudi? Pa zar da pola zaposlenih u Skupštini nakon provjere diploma završi na ulici? Niko ne razmišlja gdje će ti ljudi poslije? Kako će kredite ispaćivati i gdje će ići na ljetovanje i zimovanje? Pa imajte malo razumijevanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
treba prvo njima provjeriti diplome, pa onda ići dalje
8 gradova, 9 osumnjicenih za diplome. I time se hvale sto su buraniju uhapsili. Pa ako je tako trebala bi cifra biti deset puta veca. A najveci klijenti kupovine diploma su upravo ovi parlamentarci...al jok, tu je zabrana.
Pola ih je u kafani dobilo diplome. Od ovih političara njih 90% kad bi pitao ih tablicu množenja ne bi znali cijelu 100%.
Puni POGODAK !!! Dirnuli su u OSINJE GNJEZDO !!!
Riba uvijek smrdi sa glave a cisti se sa repa.
Slucaj, ustvari, bruka koja se dogodila u Mostaru na promociji diplomanata ekonomskog fakulteta ( par godina iza rata) odslikava situaciju u cijeloj drzavi, jer je momku trebala pojaka diploma da bi se "uglavio" na duboke drzavne jasle i za godinu ipo dana isti diplomira ekonomiju sa visokim ocjenama. Prisutni studenti druge godine koji su poceli sa njim studij su to sve skontali i izvizdali diplomanta da ga je oblivao hladan znoj i zestoko brukanje kada su ga prozvali da primi diplomu.
A gdje je zastita privatnosti ko koliko zaradi naplati,, opet po sirotinji i de oporezuj ono malos to se zaradilo preko interneta i prodaji polovnih stvari
faraoni su male mace
Odjednom institucije postuju misljenja drugih institucija. Da ste tako revni u postivanju misljenja raznih revizora, ombudsmena, nevladinih organizacija, stranih izaslanika, pa gdje bi nam bio kraj?